Så här bokar du dina biljetter | Skoghalls Folkets Hus
2
okt

Så här bokar du dina biljetter

Att boka biljett hos oss kan gå till på många sätt, enklast är att använda sig av internetbokningen men vi har andra sätt med.

Anledningen till varför vi rekommenderar internetbokningen är för att då kan du själv klicka på de platser du vill boka, på sikt kommer du även kunna betala och göra allt klart hemifrån och bara komma med en utskriven biljett. Men riktigt där är vi inte än tyvärr.

En annan fördel med internetbokningen är att du får ett medlemsnummer, detta nummer är alltid samma nummer du uppger i kassan sen när du hämtar ut dina biljetter oavsett vad du bokat via internetbokningen. På sikt kommer vi även kika på att lägga över vårt klippkortsystem hit så det blir automatiserat.

Hos oss är var tioende biljett gratis, det lönar sig att gå på bio hos oss!

Som ny kund i vår internetbokning är det första du behöver göra är att registrera ett konto, efter du gjort det och loggat in på internetbokningen är det bara du sätter igång och bokar upp dina favoritplatser för varje evenemang eller film du vill komma och se på.

Efter du har bokat dina platser och klickat dig igenom de steg systemet frågar efter, får du en bokningsbekräftelse på den e-post du registrerat ditt konto på. Dyker den inte upp bland dina vanliga mail, kolla i skräpposten så den inte hamnat där. Har du inte fått någon bokningsbekräftelse kan du kolla själv om bokningen är genomförd genom att klicka på knappen “mina bokningar” uppe i toppen på internetbokningen efter du loggat in.

Förbokade biljetter skall hämtas ut senast en timme innan föreställningens start. Vi tar fram kiosken senast en timme innan filmen börjar, men bokade biljetter går att hämta ut på vårt kontor i foajén under våra ordinarie öppettider när kiosken inte står framme. Anledningen till att vi vill att ni skall hämta ut era biljetter innan är för att förhindra att det blir långa köer som orsakar förseningar då vi har begränsat med personal och alla kiosk & biljetter går via samma kassa. Det är för allas trevnad, men med det sagt tittar vi hela tiden på hur vi kan göra det bättre och att det skall gå snabbare i kassan för alla.

Biljetter går att betala med både kort, kontanter eller något av våra presentkort i vår kassa. Biobiljetter går även att betalas med SF’s papperscheckar. Vi kan dock inte ta emot SF’s plastkort då vi inte är anslutna till deras datasystem.

Tycker du att det här med internetbokningen låter komplicerat kan du även ringa oss på 054 – 51 55 00 under våra öppettider, eller maila oss på kontakt@skoghallsfolketshus.se för att boka dina platser. Vi kan dock inte garantera dig att du får dina favoritplatser om du väljer något av dessa alternativ, men vi kan lova dig att du får de bästa lediga platserna.

Självklart går det även att komma förbi oss på plats och boka dina platser direkt hos oss.

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus