Rabatter, Presentkort & Klippkortsystemet | Skoghalls Folkets Hus
2
okt

Rabatter, Presentkort & Klippkortsystemet

Hos oss är det billigt att gå på bio, men visste du att du kanske kan få det ännu billigare?

Är ni en större grupp eller kanske är du företagare och vill köpa biljetter och ge bort i present, kontakta oss för offert på grupprabatter.

Tillhör du av den äldre generationen? Då erbjuder vi Seniorbio på måndagar klockan 15 till rabatterat pris 80kr (ordinarie pris 100kr).

Barnfamiljer betalar ett och samma pris för alla biljetter i samband med våra familjefilmsvisningar. 90kr, oavsett ålder.

Vi har även ett klippkortssystem där var tioende biljett är gratis, hos oss lönar det sig att gå på bio! Har du inte redan ett klippkort, säg till i kassan när du hämtar ut dina biljetter så får du ett sånt av oss gratis.

Men klippkortet på bio är inte det enda rabatt systemet vi har, vi erbjuder även var 6e opera gratis också med våra klippkort för opera under en säsong från Met, New York

Båda klippkorten är gratis och fås i kassan nästa gång du löser ut dina biljetter

Har du glömt ditt klippkort hemma när du skall lösa ut dina biljetter är det inte hela världen, du får ett nytt av oss så klipper vi ihop dem tills nästa gång du kommer på bio. Klippkortet gäller på alla våra bioföreställningar och i vissa fall som exempelvis i sommar när vi körde vår #Sommarbio kampanj gav vi dubbla klipp i klippkortet så håll utkik efter dessa visningar.

Vi är också anslutna till RC häftet och Biklio appen med massor med rabatter och erbjudanden

Vill du ge bort en upplevelse så säljer vi även presentkort till allt från bio, livesänd opera till våra evenemang. Vi har till och med numera presentkort på popcorn menyerna om man exempelvis vill ge bort en biobiljett och en stor popcornmeny. Räcker det inte med det så kan vi alltid ordna ett ospecificerat presentkort på ett valfritt belopp som du kan ge bort.

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus