Restaurangen


Måndag 26 okt
  • Dansk sjömansbiff (pannbiff) med inlagd gurka G.L.M
  • Bräckt kassler med broccoligratäng & potatis G
  • Pasta med kycklingfilé i ädelostsås
  • Grönsaksbiffar med broccoligratäng & potatis
  • Sparrissoppa G
Tisdag 27 okt
  • Stekt fläsk med potatis & löksås G eller bruna bönor G.L.M
  • Stekt fläsk med raggmunk & lingonsylt
  • Flygande Jakob med ris G
  • Pasta med lax i champinjonsås
  • Vegetarisk flygande Jakob med ris G
  • Broccolisoppa G
Onsdag 28 okt
  • Stekt strömming med potatismos, lingonsylt & dillsmör
  • Senapsgratinerad falukorv med potatismos & gurkmajjo
  • Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås, äppelmos & kokt potatis G
  • Pasta med strimlad kassler i dragonsås
  • Vegetarisk kålpudding med lingoncrème & potatismos G
  • Bönsoppa med chorizo G.L.M
Torsdag 29 okt
  • Ärtsoppa med pannkakor, sylt & grädde
  • Skomakarlåda(pannbiff,prinskorv,baconsås) med potatismos G
  • Skärgårdslåda(fisk,purjolök,tomat) med potatismos G
  • Pasta med kycklingfilé & broccoli i basilikasås
  • Vegetarisk ärtsoppa med pannkakor, sylt & grädde
Fredag 30 okt
  • Fläsknoisette med paprikapepparsås & ugnsrostad potatis G
  • Stekt torskrygg med tartarsås & kokt potatis
  • Pasta med lax i champinjonsås
  • Pasta med kyckling i ädelostsås
  • Falafel med guacamole & ugnsrostad potatis
  • Minestronesoppa med kyckling L.M
  • Fredagsdessert: Äppelpaj med vaniljsås