Köpvillkor | Skoghalls Folkets Hus

Köpvillkor

Att köpa biobiljetter via internet är både enkelt och säkert. Du väljer platser i salongen och registrerar din e-postadress. Därefter utför du betalningen. Sedan slipper du att gå tidigare till biografen, för att hämta ut biljetterna.

Samtliga betalmedel debiteras omgående vid köptillfället. Efter att du genomfört betalningen, skickas biljetterna (som PDF) direkt till den e-post som du har registrerat i samband med ditt köp. Det går även att skriva ut biljetterna när du är inloggad på ditt konto. Har du inget konto går det att registrera ett via att klicka på ”skapa konto”.

Efter att du valt föreställning och antal biljetter, måste du ha fullföljt betalningen inom 20 minuter. Tar det längre tid så kommer dina platser automatiskt att släppas och någon annan kan köpa dessa. Vid en sådan händelse kommer ett eventuellt köp automatiskt att återbetalas och du kommer att bli meddelad om detta.

Eventuella återköp av biljetter ska göras före filmstart. Återköp kan endast ske på plats i kassan på Skoghalls Folkets Hus

Köpet går till på följande sätt:
1. Först anger du hur många biljetter du vill ha (max 20 st), sedan kan du välja platser i salongen bland de som just då är lediga. Därefter skriver du in din e-postadress.
2. När du är nöjd med ditt val klickar du på ”betala” för att gå vidare. När du köper biobiljetter via skoghallsfolketshus.se betalar du dem direkt. Skoghalls Folkets Hus anlitar Bambora för säker betallösning.
3. Efter att du genomfört betalningen, skickas biljetterna (som PDF) direkt till den e-post som du har registrerat i samband med ditt köp. Du får även ett kvitto på ditt köp, skickat till din e-postadress. Det går även att skriva ut biljetterna när du är inloggad på ditt konto.
4. För att kunna genomföra ett köp med konto- eller kreditkort krävs att kortet har en CVC kod. På Visa och Mastercard är CVC-koden de tre sista siffrorna i namnteckningsfältet på kortets baksida.
5. Vi accepterar endast kort anslutna till VISA och Mastercard.

När du kommer till biografen är det viktigt att du visar du upp din köpta biljett för personalen på plats innan du går in i biografsalongen.

Vänligen observera att du inte kan använda presentkort när du köper en biljett på internet. Har du ett presentkort (Ett utställt av Skoghalls Folkets Hus eller en SF pappersbiljett) bokar du din biljett istället och sedan löser ut den i kassan på plats. Se till att komma i god tid innan i så fall, vi rekommenderar minst 45min innan för att förhindra att det blir köer i kassan. Har du möjlighet kan du även titta förbi dagarna innan föreställningen och lösa ut din biljett inne på vårt kontor i foajén.

Har du frågor om vår betalningstjänst kan du maila till kontakt@skoghallsfolketshus.se

Skoghalls Folkets Hus använder PC Kassa & Chaplin biljettsystem från Nutid AB.

Alla köp online via skoghallsfolketshus.se & sfh.internetbokningen.com sker via Bambora Sverige

Vårt organisationsnummer är 773200-2550

Alla köp är i SEK, vi är ej momspliktiga.

Klicka här för att läsa mer om vår Integritetspolicy

Juridisk Adress
Skoghalls Folkets Husförening UPA
Box 37
663 21 Skoghall