Information | Skoghalls Folkets Hus

Information

15
Maj

Sommarbio!

Välkommen till årets upplaga av Sommarbio på Skoghalls Folkets Hus.

I år visar vi film varje söndag med ett brett utval av filmer för alla åldrar.

Alla dessa visningar ger dubbla klipp i klippkortet. Var tionde klipp ger en gratis biljett. Denna kampanj går ej att kombinera med andra biljett erbjudanden.

Sommarbio 2018
3 juni – Solo: A star wars story (2D & 3D) – 100kr
10 juni – Jurassic World (2D & 3D) – 100kr
17 juni – Lassemajas Detektivbyrå – 90kr
24 juni – Den blomstertid nu kommer – 100kr
1 Juli – Biet Maya på nya honungsäventyr – 60kr
och Ocean’s 8 – 100kr
8 Juli – Antman and the Wasp (2D & 3D) – 100kr
15 Juli – Hotell Transylvanien (2D & 3D) – 90kr
och Skyscraper (3D) – 100kr
22 Juli – Mamma Mia 2 – Here we go again! – 100kr
29 Juli – Varghunden – 90kr
5 Augusti – Mission: Impossible Fallout (2D & 3D) – 100kr
12 Augusti – Mary & Häxans Blomma (sv & jap tal) – 90kr

Vilka filmer ser du mest fram emot?

Varmt välkommen till Skoghalls Folkets Hus i sommar!


13
Feb

Restaurangchansen 2018/19

Gillar du rabatter? Vill du gå på bio och ta med dig en vän gratis? Eller betala halva priset för en Live på Bio biljett? Klart du vill!

Då skall du passa på att köpa ett restaurangchansen häfte hos oss, vi är med i år igen med ett flertal rabattkuponger, bland annat gå två betala för en på bio men även en ät två betala för en i lunchrestaurangen.

Genom att köpa ert häfte hos oss stödjer ni även vår verksamhet då vi är en förening, vill du bli medlem finns det även möjligheter till det

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus


28
Dec

Vi finns även på bio.se

13 december lanserades en ny tjänst av Biografcentralen som heter bio.se

Bio.se är en tjänst och hemsida som samlar alla oberoende biografer under ett tak. Med hjälp av denna sida kan man enkelt se vad som går på bio närmast dig, vart du än är i landet (förutsatt att biograferna i närheten är anslutna) vilket gör att det är mycket enkelt att hitta till en lokal biograf i närheten av dig.

Vi hoppas att fler biografer ansluter sig snart, detta ger oss mindre aktörer att synas i ett större sammanhang och på mer lika villkor än vad vi kunnat innan.

Har ni varit inne och kikat, vad tycker ni om sidan?


16
Nov

Nu kan man “Blippa” eller använda Apple & Samsung Pay i kassan

Nyhet! Nu introducerar vi fler sätt att betala med i kassan.

Numera kan du som har ett kontaktlöst betalkort även använda det hos oss, vi har även möjlighet att ta emot betalningar från din bank via Apple eller Samsung Pay om du har det.

Är du osäker på om just ditt kort stödjer dessa funktioner, kolla med din bank.

Vi jobbar dessutom för fullt med att få igång möjligheten att betala era bokade biljetter direkt i vårt bokningssystem och återkommer med information om det så fort vi får igång det.

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus


16
Feb

Lagändring: Nu får barn som fyllt 11 år se film med 15-årsgräns på bio i sällskap med en vuxen

Från och med 1 mars 2017 får barn som fyllt elva men inte femton år se film med 15-årsgräns på bio i sällskap med en person över 18 år.

Lagändringen ger föräldrar ett större ansvar över vilka filmer deras barn kan se på bio. Skyddet för barn som går på bio utan sällskap av någon vuxen förblir dock detsamma, för ett ensamt barn är 15-årsgränsen fortfarande absolut.

Det nya beslutet påverkar inte de övriga åldersgränserna. Precis som tidigare får en film med 7-årsgräns ses av barn under 7 år i sällskap med en vuxen, och en film med 11-årsgräns får ses av barn som fyllt sju men inte elva år i sällskap med en vuxen.

Statens medieråd, som är den myndighet som fastställer åldersgränser för film som ska visas på bio, vill poängtera att den nya lagstiftningen inte förändrar arbetet med att fastställa åldergränser för film. 15-årsgränsen betyder fortfarande att en film bedöms kunna vara till skada för välbefinnandet för barn under 15 år, inte att filmen är lämplig att ses av en 11-åring i sällskap med en vuxen. Det är den vuxne som tar med ett barn på en film med högre åldersgräns som ansvarar för skyddet av barnet.

Det finns en beslutsmotivering för alla åldersgränser som fastställs av Statens medieråd. Dessa kan läsas i filmregistret på myndighetens webbplats www.statensmedierad.se. Där kan man också läsa om hur det går till när vi sätter åldersgränser.

– Statens Medieråd


2
Okt

Skoghalls Folkets Hus 100år

Skoghalls Folkets Husförening bildades 1916

Men redan år 1909 hade den unga arbetarrörelsen problem med lokaler. Ungdomsklubben och sågverksföreningen samlades till ett möte för att diskutera ett Folkets Hus och det bildades en folketshus-kommitté.

 • I juni 1915 skulle plats anskaffas till en fest för att få medel till en folketshusfond. Förvaltaren skulle ge sitt tillstånd om festen hölls vid dansbanan på Vidön under förutsättning att det ej förekom föredrag. – Annars måste man ha disponentens tillstånd. Förvaltaren måste även se programmet för festen. Därför kom debatten att röra sig om huruvida det skulle vara föredrag eller ej. Bolagets uppfattning var att om man envisades med att hålla föredrag så fick man ingen plats utan måste hålla till på landsvägen och det skulle inte ge några pengar till folketshusfonden. Man beslutade ändå att hålla föredrag om arbetarrörelsen och situationen ute i världen.
 • I november 1915 rapporterade folketshuskommittén att den förgäves försökt få köpa en tomt av en handlande. Man hade även talat med förvaltaren om bolaget var villigt att upplåta tomt. Denne menade då att bolaget hade för avsikt att uppföra en samlingslokal för de olika föreningarna under förutsättning att inga politiska föredrag skulle hållas.

Man lyckades till sist att få inköpa en tomt av handlanden Hjalmar Magnusson i Årdtjärn, det är platsen där Folkets Park ligger idag.

 • Den 16 mars 1916 var en stor händelse i Skoghall, då bildades nämligen Skoghalls Folkets Husförening UPA.

Är du nyfiken och vill veta mer om vår historia, säljer vi boken Folkets Husföreningen i Skoghall 100år skriven av Jan-Olof Hesselstedt på vårt kontor för endast 200kr

Visste du att kan bli andelsägare och medlem i Skoghalls Folkets Hus? Genom att bli andelsägare kan du antingen visa ditt stöd eller hjälpa till att utveckla vår verksamhet till att bli ännu bättre!

En andel kostar 100 kronor

Som enskild person har du som andelsägare sedan en röst på föreningens årsstämma. Det går självklart även köpa fler andelar om du vill som stöd till vår verksamhet, det påverkar dock inte antalet röster du kan lägga på årsstämman men det är ett uppskattat bidrag.

Själva andelsteckningen gör du på plats hos oss här på Folkets Hus via vår föreståndare Magnus Moberg

Välkommen som andelsägare i Skoghalls Folkets Hus

 


2
Okt

Retrogodis & Kiosken

I samband med våra biovisningar tar vi fram vår kiosk minst en timme innan visning. Där kan du hitta allt från nypoppade popcorn till retrogodis. Vi erbjuder popcornmenyer i olika storlekar och iskall dricka i kylen. Våra popcorn är poppade i kokosfett med smörsmak för att ge den där “klassiska” biopopcorn smaken och vi poppar dem själva så de skall vara så färska och varma som möjligt.

Kiosken fungerar även som biljettkassa, så när kiosken inte är framme går det bra att lösa ut sina bokade biljetter inne på kontoret under våra ordinarie öppettider.

Popcorn menyer

Stora menyn 55kr – 50cl valfri dricka & stor popcorn (Nyhet!)
Mellan menyn 45kr –
50cl valfri dricka & mellan popcorn
Lilla menyn 35kr –
50cl valfri dricka & liten popcorn
Knattemeny 20kr
– Festis & Popcornstrut, denna meny är perfekt för de som inte är så stora eller för de som bara är sugna på något litet till filmen.

Styckpriser – Popcorn

Stor popcorn 45kr (Nyhet!)
Mellan popcorn 35kr
Liten popcorn 25kr
Popcornstrut 15kr

Retrogodis

Retrogodisask 29kr
Tablettask 15kr
Retrokola 2kr

Dryck

50cl dricka & mineralvatten 20kr
Festis 10kr

Godis

Stor godispåse 20kr
Liten godispåse 10kr
Godis på rulle 10kr
Pingvinstång 2st för 10kr

Aktuell prislista 16-10-01

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus


2
Okt

Live på Bio

Film är inte allt som visas i vår salong, vi livesänder även bland annat Opera, Balett, Konserter och andra evenemang via Live på bio

Följande evenemang direktsänds från Metropolitan, New York och nytt för i år är att vi även sänder utvalda Operor i repris dagen efter på dagtid för de som inte har möjlighet att ta sig hit på kvällen. Vi hoppas detta underlättar för fler personer att få chans att se våra sändningar.

8 okt – Tristan och Isolde kl 18:00 – 220kr
22 okt – Don Giovanni kl 19:00 – 220kr
10 dec – L’amour de loin kl 19:00 – 220kr
7 jan – Verdi’s Nabucco kl 19:00 – 220kr
21 jan – Romeo och Julia kl 19:00 – 220kr
22 jan – Romeo och Julia (Repris) kl 15:00 – 220kr
25 feb – Rusalka kl 19:00 – 220kr
11 mars – La Traviata kl 19:00 – 220kr
25 mars – Idomeneo kl 18:00 – 220kr
22 april –Eugen Onegin kl 19:00 – 220kr
13 maj – Rosenkavaljeren kl 18:30 – 220kr
14 maj – Rosenkavaljeren (Repris) kl 15:00 – 220kr

Vårt program ändras kontinuerligt och justeras efter behov. För eventuella ändringar och nya punkter på programmet, ha koll på evenemangsfliken i appen eller under evenemangsfliken på vår hemsida. Boka dina biljetter på skoghallsfolketshus.se

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus


2
Okt

Lediga kontorslokaler

8410mg6f1w


2
Okt

Hyra lokal

Heldagskonferens med fika, mat & ett biobesök? Eller kanske bara en mindre möteslokal och kaffe? Inga problem, vi har lösningar som passar de flesta!

I våra lokaler finns alla möjligheter att hitta plats för dig och din verksamhet. Förutom konferenslokaler finns även kontorsutrymme, sammanträdesrum, digital bio och möjligheter för andra arrangemang.

Vi erbjuder ett stort utval av lokaler i varierande storlekar och kan därmed tillgodose stora som små behov. Våra lokaler är  utrustade med ljudanläggning, projektor & OH apparat. Även pennor, block, frukt och vatten ingår.

Det finns självklart möjligheten att skräddarsy utifrån dina behov. Som exempel erbjuder vi möjligheten att hyra biosalongen för visning av film (inklusive popcorn & dricka) i samband med konferensen (minst 50 personer) till förmånligt pris av 100 kr extra.

Biosalongen i sig går även att hyra för biokalas (upp till 49 personer).

Prisexempel Heldagskonferens inkl. lokalhyra, lunch, f.m & e.m fika

349 kr / person

Biokalas

Prisexempel 1 (Bioaktuell film) inklusive knattemeny (Festis & popcornbox) + Ett separat rum att fika i

Biljettpris + 30 kr / person

Prisexempel 2 (Medhavd film) inklusive knattemeny (Festis & popcornbox)

1000 kr lokalhyra (3h) + 35 kr/meny

Vi har lokaler till de flesta tillfällen, välkommen att ta kontakt med oss på 054 – 51 55 00 eller via kontakt@skoghallsfolketshus.se om du har några funderingar så skall vi se vad vi kan göra.

Biografen(Lunnasalen)

Salong med läktare som kan justeras från 20 till 212 sittplatser inne i huvudsalongen. Lokalen har 2 våningar (vid behov)

Yta: 120 kvadratmeter
Max antal 282 personer i biosittning inkl. övre läktaren.
(Övre läktaren tar 70 pers.)
Sittande med förtäring max 80 pers
Indragen läktare 300 pers
Utrustning Internet, Digitalbioprojektor, Hörselslinga
Möbleras efter önskemål

Vidösalen (Matsalen)

Lokalen används för lunchservering Måndag-Fredag 11.00-14.00

Yta: 230 kvadratmeter
Max antal 630 personer
Sittande med förtäring max 230 personer
Utrustning Internet, Projektor, Overhead, Hörselslinga
Möbleras efter önskemål

Foajen

Utrustning Internet, Projektor, Ljudanläggning
Möbleras efter önskemål

Gunnarskärssalen

Yta: 70 kvadratmeter
Max antal 42 personer
Utrustning Internet, Projektor, Ljudanläggning, Overhead, Hörselslinga
Möbleras efter önskemål

Mörmosalen

Yta: 57 kvadratmeter
Max antal 25 personer
Utrustning Internet & Overhead
Möbleras efter önskemål

Götetorpssalen

Yta: 44 kvadratmeter
Max antal 32 personer
Utrustning Internet, Projektor, Overhead
Möbleras efter önskemål

Lerinsalen

Yta 22 kvadratmeter
Max antal 14 personer
Utrustning Internet, Tv

Tillsammans med restaurangen kan vi skräddarsy allt från konferens, bröllopsfester, föreningsmöten till barnkalas.

Kontakta oss för offert på 054 – 51 55 00 eller via kontakt@skoghallsfolketshus.se

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus


2
Okt

Så här bokar du dina biljetter

Att boka biljett hos oss kan gå till på många sätt, enklast är att använda sig av internetbokningen men vi har andra sätt med.

Anledningen till varför vi rekommenderar internetbokningen är för att då kan du själv klicka på de platser du vill boka, på sikt kommer du även kunna betala och göra allt klart hemifrån och bara komma med en utskriven biljett. Men riktigt där är vi inte än tyvärr.

En annan fördel med internetbokningen är att du får ett medlemsnummer, detta nummer är alltid samma nummer du uppger i kassan sen när du hämtar ut dina biljetter oavsett vad du bokat via internetbokningen. På sikt kommer vi även kika på att lägga över vårt klippkortsystem hit så det blir automatiserat.

Hos oss är var tioende biljett gratis, det lönar sig att gå på bio hos oss!

Som ny kund i vår internetbokning är det första du behöver göra är att registrera ett konto, efter du gjort det och loggat in på internetbokningen är det bara du sätter igång och bokar upp dina favoritplatser för varje evenemang eller film du vill komma och se på.

Efter du har bokat dina platser och klickat dig igenom de steg systemet frågar efter, får du en bokningsbekräftelse på den e-post du registrerat ditt konto på. Dyker den inte upp bland dina vanliga mail, kolla i skräpposten så den inte hamnat där. Har du inte fått någon bokningsbekräftelse kan du kolla själv om bokningen är genomförd genom att klicka på knappen “mina bokningar” uppe i toppen på internetbokningen efter du loggat in.

Förbokade biljetter skall hämtas ut senast en timme innan föreställningens start. Vi tar fram kiosken senast en timme innan filmen börjar, men bokade biljetter går att hämta ut på vårt kontor i foajén under våra ordinarie öppettider när kiosken inte står framme. Anledningen till att vi vill att ni skall hämta ut era biljetter innan är för att förhindra att det blir långa köer som orsakar förseningar då vi har begränsat med personal och alla kiosk & biljetter går via samma kassa. Det är för allas trevnad, men med det sagt tittar vi hela tiden på hur vi kan göra det bättre och att det skall gå snabbare i kassan för alla.

Biljetter går att betala med både kort, kontanter eller något av våra presentkort i vår kassa. Biobiljetter går även att betalas med SF’s papperscheckar. Vi kan dock inte ta emot SF’s plastkort då vi inte är anslutna till deras datasystem.

Tycker du att det här med internetbokningen låter komplicerat kan du även ringa oss på 054 – 51 55 00 under våra öppettider, eller maila oss på biljett@skoghallsfolketshus.se för att boka dina platser. Vi kan dock inte garantera dig att du får dina favoritplatser om du väljer något av dessa alternativ, men vi kan lova dig att du får de bästa lediga platserna.

Självklart går det även att komma förbi oss på plats och boka dina platser direkt hos oss.

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus


2
Okt

Rabatter, Presentkort & Klippkortsystemet

Hos oss är det billigt att gå på bio, men visste du att du kanske kan få det ännu billigare?

Är ni en större grupp eller kanske är du företagare och vill köpa biljetter och ge bort i present, kontakta oss för offert på grupprabatter.

Tillhör du av den äldre generationen? Då erbjuder vi Seniorbio på måndagar klockan 15 till rabatterat pris 70kr (ordinarie pris 90kr).

Barnfamiljer betalar ett och samma pris för alla biljetter i samband med våra familjefilmsvisningar. 80kr, oavsett ålder.

Vi har även ett klippkortssystem där var tioende biljett är gratis, hos oss lönar det sig att gå på bio! Har du inte redan ett klippkort, säg till i kassan när du hämtar ut dina biljetter så får du ett sånt av oss gratis.

Men klippkortet på bio är inte det enda rabatt systemet vi har, vi erbjuder även var 6e opera gratis också med våra klippkort för opera under en säsong från Met, New York

Båda klippkorten är gratis och fås i kassan nästa gång du löser ut dina biljetter

Har du glömt ditt klippkort hemma när du skall lösa ut dina biljetter är det inte hela världen, du får ett nytt av oss så klipper vi ihop dem tills nästa gång du kommer på bio. Klippkortet gäller på alla våra bioföreställningar och i vissa fall som exempelvis i sommar när vi körde vår #Sommarbio kampanj gav vi dubbla klipp i klippkortet så håll utkik efter dessa visningar.

Vill du ge bort en upplevelse så säljer vi även presentkort till allt från bio, livesänd opera till våra evenemang. Vi har till och med numera presentkort på popcorn menyerna om man exempelvis vill ge bort en biobiljett och en stor popcornmeny. Räcker det inte med det så kan vi alltid ordna ett ospecificerat presentkort på ett valfritt belopp som du kan ge bort.

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus


2
Okt

3D kostar inget extra

Vi använder oss av Dolbys teknik när vi visar våra biofilmer i 3D. Detta kräver sin egna utrustning för det och polariserade glasögon som oftast används på andra biografer fungerar inte.

Vår 3D teknik är annorlunda då bilden projiceras på ett annat sätt från vår projektor och våra glasögon är helt annorlunda. Vi har valt det här systemet för att det dels ger en bättre 3D effekt, är lugnare för ögonen så man slipper huvudvärken som lätt kan uppstå om man inte är van att se på 3D. Det ger även en ljusstarkare bild och behåller skärpan bättre. Många upplever också ingen så kallad “Cross-talk” dvs att texten inte ser ut att vara tre gånger på varandra enkelt förklarat.

Denna teknik är lite dyrare både för kund och för biograferna än vad DLP & Polariserad teknik är, framförallt glasögonen. Så istället för att man får köpa glasögonen så lånar man dem kostnadsfritt hos oss på plats och lämnar sedan tillbaka dem efter visningen.

Nyhet för i år är att vi har även köpt in en stor uppsättning glasögon som är anpassade för barn, dessa är lite mindre i storlek och känns igen på den gröna färgen på bågen.

Vår 3D är något helt annat än vad många upplevt innan så har du haft problem innan så är du välkommen hit att ge det en chans till och upplev det hos oss.

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus


1
Okt

Åldersgränser på Bio

Statens medieråd granskar och fastställer åldergränsen för film som visas på bio. Det finns en lag som ska skydda barn från att se filmer som kan vara till skada för deras välbefinnande. En film kan ha åldersgränsen barntillåten, 7, 11 eller 15 år.

15-årsgräns – Alla i sällskapet måste ha fyllt 15 år och kan också styrka detta vid eventuell kontroll.

11-årsgräns – Utan vuxet sällskap måste man ha fyllt 11 år. Men med vuxet sällskap är det ok att se filmen från 7 års ålder.

7-årsgräns – Utan vuxet sällskap måste man ha fyllt 7 år. Med vuxen är filmen barntillåten

Barntillåten – Alla är välkomna, stora som små, långa, korta och de mittemellan.

Vi rekommenderar dock alltid att föräldrar går på biovisningen tillsammans med sina barn oavsett åldersgräns.

Barn har mycket frågor i samband med att ser på film, speciellt när de ser något de inte kanske riktigt förstår.

Dessutom kan det ju bli ett fint minne att ta med sig, både för barnen när de växer upp och för er att minnas tillbaka på längre fram i tiden.

Ledsagarregeln
För åldersgränserna från 7 och från 11 år gäller den så kallade ledsagarregeln. Denna innebär att barn under 7 år får gå på en film med 7-årsgräns tillsammans med en vuxen. Barn från 7 år får gå på en film med 11-årsgräns tillsammans med en vuxen. Regeln gäller inte filmer med 15-årsgräns. Syftet med regeln är att ge föräldrar ökat ansvar att välja vilka filmer det egna barnet kan se.

Ogranskade filmer får 15-årsgräns
En del filmer kan ha en åldersgräns på 15 år, trots att de verkar vara fria från innehåll som kan skada barn. Det beror på att filmdistributören har valt att inte låta Statens medieråd granska filmen. Filmen får då automatiskt åldersgränsen 15 år för offentlig visning, oavsett innehåll.

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus


1
Okt

Syntolkning på Bio

Nu kan du som behöver syntolkning på bio få det via en app i din smarta mobiltelefon eller surfplatta. Det enda du behöver för att ta del av tjänsten är en app och ett par hörlurar till din smarta mobiltelefon eller surfplatta.

Så funkar syntolkning på bio

Syntolkning innebär att filmens handling och visuella miljöer beskrivs på svenska, så att personer med synnedsättning kan ta del av allt som händer i en film. Syntolkning på svenska finns till både svenska och utländska filmer.

Ljudspåren går att nå via kostnadsfria appar på din smarta mobiltelefon eller surfplatta. Där finns även särskilt ljudspår som kan liknas med en trailer för filmen, en så kallad syntolkningsintroduktion. De största apparna i dagsläget heter TillBio, BioPlay, MovieTalk, SubTalk och VoiceVision. Vilken app du föredrar är en smaksak.

Via apparna kan du antingen välja att lyssna på uppläst text eller syntolkning. Om du vill växla mellan tjänsterna så kan du givetvis ändra ditt val under filmens gång, och likaså justera ljudspårets volym. Om du ska se film på tv hemma så ska du välja ljudspåren för TV, DVD eller VOD.

Syntolkning steg-för-steg

Före biobesöket

 1. Anslut din mobil eller surfplatta till internet.
 2. Öppna App Store eller Google Play och sök på “syntolkning”.
 3. Ladda hem valfri app (TillBio, BioPlay, MovieTalk, SubTalk eller VoiceVision).
 4. Öppna appen och ladda ner ljudspåret till den film du ska se.
 5. Glöm inte att ta med hörlurar!

När du satt dig på din plats i biografen

 1. Sätt på flygplansläge.
 2. Öppna appen (TillBio, BioPlay, MovieTalk, SubTalk eller VoiceVision).
 3. Tryck på appens startknapp, och behåll appen igång.
 4. Syntolkningen kommer igång automatiskt när filmen börjar.

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus


25
Feb

Boka Biokalas hos oss

Visste du att hos oss kan man hyra biosalongen och ta med en egen film hemifrån och se på den här? (OBS! Gäller endast filmer som ingår i swedishfilms avtal.)

Är det i samband med ett födelsedagskalas t.ex. så ordnar vi även en plats för er att äta tårta & fika i samband med visningen.

Prisexempel 30 barn & egen film hemifrån:
1000kr för lokalhyran 3h. Vill man dessutom ha exempelvis en knattemeny (popcornstrut & festis) serverad till filmen är priset 20kr/person.

Totalpris 1600 för 30 pers.

Vi har en fullutrustad kiosk med mer alternativ, större menyer, dricka och annat godis om man hellre vill ha något annat serverat till filmen via oss, bara säg vad du vill ha så ordnar vi ett pris åt er på det.

Ring oss på 054 – 51 55 00 för bokning av ert nästa Biokalas.

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus


14
Feb

Bli andelsägare idag!

Visste du att Skoghalls Folkets Hus är en förening och att du kan bli medlem? Genom att bli andelsägare kan du antingen visa ditt stöd eller hjälpa till att utveckla vår verksamhet till att bli ännu bättre!

En andel kostar 100 kronor

Som enskild person har du som andelsägare sedan en röst på föreningens årsstämma. Det går självklart även köpa fler andelar om du vill som stöd till vår verksamhet, det påverkar dock inte antalet röster du kan lägga på årsstämman men det är ett uppskattat bidrag.

Själva andelsteckningen gör du på plats hos oss här på Folkets Hus via vår föreståndare Magnus Moberg

Välkommen som andelsägare i Skoghalls Folkets Hus