Bio

19/04

Påsken på Skoghalls Folkets Hus

Kom och fira påsken med oss på Skoghalls Folkets Hus!

Vi visar nya och gamla filmer för hela familjen under hela påsken i år och vår populära påskäggsjakt kommer tillbaka. Vi har även påskbrevsmålning i foajén på långfredagen, påskafton och påskdagen där de som deltar har chans att vara med och vinna 2st fribiljetter till valfri bio hos oss. Men det är inte allt, vi har även svenska klassiker i år där vi visar Astrid Lindgrens klassiker Ronja Rövardotter & Bröderna Lejonhjärta.

Under påsklovet har vi även en 3 dagars Bamse special där vi erbjuder specialpriset se 3, betala för 2. Det går självklart även att köpa biljetter till de filmerna separat. Vi kommer även lotta ut vinster från Egmont & Kärnan där man bland annat kan vinna Bamse spel och prenumerationer på Bamse tidningen. Allt man behöver göra för att delta i detta är att skriva  namn och kontaktuppgifter på baksidan av sin biljett när man går på någon av dessa tre Bamse filmer.

Påskäggsjakten startar redan på skärtorsdagen och ledtrådar till vart ni kan gå och leta påskägg släpps på våra facebook & instagram sidor. Det släpps även ledtrådar på KN Radio på skärtorsdagen, Långfredagen och på Påskafton. Hittar ni ett eller flera ägg är ni välkomna hit och lösa in dem redan på långfredagen klockan 12:00. Påskäggsjakten 2019 erbjuder en rad olika vinster från bland annat oss, Coca-Cola, Butikerna i Skoghalls Centrum och från FOX och Nordisk Film. Totalt kommer vi lägga ut närmre 100st vinstägg med koder i, hittar ni ett av dem är det bara att titta förbi och lösa ut er vinst. Det är vinst i alla ägg med en kod i. Ni har fram tills fredagen 26 april att lösa in era vinster.

På onsdagen 24 april är det även dags för en av årets mest efterlängtade filmer att ha världspremiär och vi visar den 20:30 när vi visar Avengers:Endgame. Vi visar den dessutom med 7.1 ljud, det och mycket mer händer hos oss i påsk.

Öppettider under påsk
Långfredagen 12-20
Påskafton 12-20
Påskdagen 12-20

Glad Påsk, Lycka till och Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Fredag: 2019-04-19 Kl. 12:00 Öppettider Långfredagen
Lördag: 2019-04-20 Kl. 12:00 Öppettider Påskafton
Söndag: 2019-04-21 Kl. 12:00 Öppettider Påsklagen
Barntillåten
Påskfirande


19/04

Emil & Ida i Lönneberga – Knattebio

I Katthult, i Lönneberga, i Småland där bor Emil och hans lillasyster Ida tillsammans med pappa Anton, mamma Alma, drängen Alfred och pigan Lina.

Emil är en rar liten gosse som gärna vill hjälpa till, men hans hjälpsamhet blir ofta till något hyss. Då får han sitta i snickarboden, där han i lugn och ro sitter och täljer sina trägubbar tills han blir utsläppt.Följ med när han gör sitt 325:e hyss, täljer sin hundrade trägubbe och får sitta i snickarboden för hyss som han inte själv har gjort. Filmen bygger på historierna i böckerna “Emils hyss nr. 325”, “När lilla Ida skulle göra nya hyss” och “Emil med paltsmeten” och Björn Bergs bokillustrationer.

För manus står Hans Åke Gabrielsson och musiken är komponerad av Georg Riedel.

Röster Gustav Föghner (Emil), Tilda Ramde (Ida), Allan Svensson (Anton), Elisabet Carlsson (Alma), Lindy Larsson (Alfred), Rebecka Englund Tepper (Lina), Siw Carlsson (Krösa-Maja), EwaMaria Roos (Prostinnan)
Regi Per Åhlin, Alicja Björk, Lasse Persson

Glad Påsk & Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Fredag: 2019-04-19 Kl. 13:00 60kr
1 tim 2 min
Barntillåten
Animerad Barnfilm, Knattebio, Familjefilm
Svenskt tal


19/04

Drömparken (Sv.tal)

Drömparken handlar om en fantastisk nöjespark där den väldigt kreativa flickan Junes drömmar kommer till liv.

SVENSKA RÖSTER Per Fritzell, Linn Wahlgren, Cecilia Forss, Måns Nathanaelson, Ola Forssmed, Christian Hedlund, Henrik Schyffert, Tuvalisa Rangström, Kim Sulocki
Regi Dylan Brown

Glad Påsk & Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Fredag: 2019-04-19 Kl. 15:00 90kr
1 tim 26 min
Ej angivet
Animerad familjefilm
Svenskt tal


19/04

Arctic

Fast i Arktis i över ett år måste han bestämma sig för att stanna kvar i sitt lägers relativa säkerhet eller att gå den livsfarliga vandringen för att överleva.

Medverkande Mads Mikkelsen, Maria Thelma Smáradóttir
Regi Joe Penna

Glad Påsk & Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Fredag: 2019-04-19 Kl. 18:30 100kr
1 tim 37 min
Ej angivet
Drama
Engelskt tal
Svenskt text


20/04

Giraffens Cykel, Ett fnittrigt filmpaket – Knattefilm

Ett fnittrigt filmpaket av Lasse & Lisa Giraffen har en ny cykel och är mäkta stolt.

Den lilla Apan, som kör en trehjuling, är imponerad. Det stora dilemmat är att Giraffen alls inte kan cykla, utan välter gång på gång tills hen till slut ger upp. Arg och besviken räcker Giraffen sin cykelhjälm till den betydligt mindre vännen Apan. Apan visar sig kunna cykla fantastiskt bra, till och med på händer.

Då blir Giraffen avundsjuk och gör något riktigt elakt.

Regi Lasse & Lisa

Lördag: 2019-04-20 Kl. 13:00 60kr
42min
Barntillåten
Knattebio, Familjefilm, Barnfilm
Svenskt tal


20/04

Ronja Rövardotter – Svensk Klassiker

Vi visar Astrid Lindgrens odödliga klassiker på bio igen under påsken.

Unga Ronja växer upp i Mattisborgen där hennes far Mattis är hövding för ett rövarband. Natten när hon föddes klövs borgen i två delar av ett blixtnedslag.

På samma sätt som det tidigare så ointagliga rövarfortet försvagats har även Ronjas ankomst som en blixt öppnat den tidigare så hårdhudade rövarhövdingens hjärta. En faderskärlek blommar upp och det smärtar honom när hans dotter en dag ber om att få gå utom borgens trygga famn. Lovis, Ronjas mor, är dock mindre orolig och efter att Mattis noggrant räknat upp vad Ronja bör akta sig för, får Ronja fri lejd att lära känna skogens skönhet och väsen.

Lugnet bryts när den konkurrerande rövarhövdingen Borka plötsligt flyttar in i den andra delen av Mattisborgen. Ronja blir dock i hemlighet vän med den jämnårige Birk, Borkas son. När de två hövdingarnas konflikt sätts på sin spets tvingas Ronja att välja mellan att stödja sin far eller att följa sitt samvete. Hon väljer det senare och inte bara sviker Mattis utan avslöjar därmed sin vänskap med Birk. I och med det förskjuts Ronja av sin far Mattis som förkunnar att han inte längre har något barn. Ronja är inte, enligt honom, hans dotter längre.

Mot sin vilja lämnar Ronja Mattisborgen och flyr till Björngrottan tillsammans med Birk som har rymt, där de får uppleva både glädje och överlevnadskamp i Mattisskogen. Samtidigt råder en fars kamp för att dels kunna släppa taget om sitt barn, men framför allt kunna släppa taget om den egna stoltheten, erkänna sina misstag och be sitt barn om förlåtelse.

Filmen handlar om unga människors revolt mot orättvisor i världen och vuxnas trångsynthet.

Glad Påsk & Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Lördag: 2019-04-20 Kl. 15:00 60kr
2 tim 5 min
Fr. 7 år
Svensk Klassiker
Svenskt tal


20/04

Captain Marvel – 7.1 ljud

Kom och ladda upp inför Avengers: Endgame senare i veckan med att se Captain Marvel.

Carol Danvers (Brie Larson) blir en av universums mäktigaste hjältar när Jorden hamnar mitt i ett galaktiskt krig mellan två utomjordiska raser.

Medverkande Gemma Chan, Lee Pace, Djimon Hounsou, Ben Mendelsohn, Samuel L. Jackson och Jude Law.
Regi Anna Boden & Ryan Fleck

Glad Påsk & Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Lördag: 2019-04-20 Kl. 18:30 100kr
2 tim 4 min
Fr. 11 år
Action, Science Fiction, Äventyr
Engelskt tal
Svenskt text


21/04

Mera Monster Alfons – Knattebio

Tre nya historier om Alfons Åberg som bor med sin pappa och katten Pussel.

Ibland är Alfons barnslig, som när han vägrar äta middag, men ibland är han stor som när han är barnvakt åt Småtting. Alfons-avsnitten heter: 1. Osynligt med Alfons 2. Näpp! sa Alfons Åberg 3. Mera Monster Alfons

Berättarröst Jonas Karlsson
Regi Liller Möller

Glad Påsk & Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Söndag: 2019-04-21 Kl. 13:00 60kr
40 min
Barntillåten
Knattebio, Familjefilm, Barnfilm
Svenskt tal


21/04

Bröderna Lejonhjärta – Svensk Klassiker

Astrid Lindgrens odödliga klassiker visas på bio igen under påsk!

Karl Lejon, “Skorpan”, har inte fyllt 10 år men vet att han ska dö av sin sjukdom (tuberkulos). Hans storebror Jonatan tröstar honom och berättar vad som händer efter döden; om landet Nangijala där det ännu är “lägereldarnas och sagornas tid”. En tid senare börjar det brinna i deras hus och Jonatan räddar Skorpan genom att ta honom på ryggen och hoppa ut genom fönstret. Skorpan klarar sig men inte Jonatan. Tänk om Nangijala bara var ett påhitt, undrar Skorpan. Men en vit duva på fönsterblecket kommer med budskap från Jonatan, och tröstar Skorpan.

Bröderna Lejonhjärta är en svensk film från 1977 i regi av Olle Hellbom. Filmen är baserad på Astrid Lindgrens roman Bröderna Lejonhjärta från 1973. I huvudrollerna ses Staffan Götestam, Lars Söderdahl, Allan Edwall och Gunn Wållgren.

Glad Påsk & Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Söndag: 2019-04-21 Kl. 15:00 60kr
1 tim 48 min
Fr. 11 år
Äventyr, Fantasy, Familjefilm, Svensk Klassiker
Svenskt tal


21/04

Hellboy

Hellboy åker till England, där han måste bekämpa Blood Queen.
Men deras strid kan innebära slutet för världen, ett öde han vill undvika.
 
Medverkande Milla Jovovich, David Harbour, Ian McShane, Brian Gleeson, Daniel Dae Kim, Sasha Lane
Regi Neil Marshall
 
Glad Påsk & Välkommen till Skoghalls Folkets Hus
Söndag: 2019-04-21 Kl. 18:30 100kr
2 tim 0 min
Fr. 15 år
Action, Fantasy
Engelskt tal
Svenskt text


23/04

Bamse & Tjuvstaden – Bamse special: Se 3, betala för 2

Välkommen till vår Bamse special. Se alla 3 filmerna, betala för 2. Det går självklart även att köpa biljetter styckvis om man bara vill se en av dem med.

OBS! Det går enbart att köpa specialbiljetten på plats i kassan hos oss. Det går även bra att förboka sina platser till dessa tre filmer om man vill, säg bara till i kassan när du löser ut dem att du bokat till alla tre filmer i så fall för specialpriset 160kr (ordinarie pris 240kr)

Bamse, världens starkaste och snällaste björn, har älskats av generationer av barn ända sedan starten 1966. Nu tar Bamse klivet till bioduken i den första långfilmen: BAMSE OCH TJUVSTADEN.

Filmen bygger på ett originalmanus av Johan Kindblom och Tomas Tivemark samt regisseras av Christian Ryltenius. I BAMSE OCH TJUVSTADEN får vi följa Bamse, Skalman och Lille Skutt på ett nytt spännande äventyr genom Trollskogen och in i Tjuvarnas stad för att rädda Farmor från den elake Reinard Räv.

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Tisdag: 2019-04-23 Kl. 13:00 80kr Bamse & Tjuvstaden
Onsdag: 2019-04-24 Kl. 13:00 80kr Bamse & Häxans Dotter
Torsdag: 2019-04-25 Kl. 13:00 80kr Bamse & Dunderklockan
1 tim 6 min
Barntillåten
Animerad familjefilm
Svenskt tal


23/04

Bamse & Häxans Dotter – Bamse special: Se 3, betala för 2

Välkommen till vår Bamse special. Se alla 3 filmerna, betala för 2. Det går självklart även att köpa biljetter styckvis om man bara vill se en av dem med.

OBS! Det går enbart att köpa specialbiljetten på plats i kassan hos oss. Det går även bra att förboka sina platser till dessa tre filmer om man vill, säg bara till i kassan när du löser ut dem att du bokat till alla tre filmer i så fall för specialpriset 160kr (ordinarie pris 240kr)

Krösus Sork finner guld i bävrarnas damm. För att riva dammen och få guldet lurar han häxans dotter Lova att trolla bort Bamse. Med Bamse borta är det upp till alla barn att hjälpas åt för att stoppa Krösus – men för att göra det måste man vara sams.

Röster Tomas Bolme, Peter Haber, Morgan Alling, Steve Kratz, Tea Stjärne, Laura Jonstoij Berg, Jonas Karlsson
Regi Christian Ryltenius

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Tisdag: 2019-04-23 Kl. 13:00 80kr Bamse & Tjuvstaden
Onsdag: 2019-04-24 Kl. 13:;00 80kr Bamse & Häxans Dotter
Torsdag: 2019-04-25 Kl. 13:00 80kr Bamse & Dunderklockan
1 tim 5 min
Barntillåten
Animerad Familjefilm
Svenskt tal


24/04

Avengers: Endgame – 7.1 ljud (3D) Världspremiär

Kom och upplev skillnaden på vårt nya bioljud

Efter de katastrofala händelserna, som startades av Thanos, och vilka raderade halva universum och splittrade The Avengers tvingas de återstående medlemmarna i Avengers ta upp en sista kamp.

Medverkande Chadwick Boseman, Chris Hemsworth, Sebastian Stan, Scarlett Johansson, Josh Brolin, Robert Downey Jr, Brie Larson, Chris Evans, Paul Rudd, Mark Ruffalo, Evangeline Lilly, Jeremy Renner, Gwyneth Paltrow m fl.

3D kostar inget extra, glasögon lånas kostnadsfritt på plats.

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Onsdag: 2019-04-24 Kl. 20:30 100kr 3D (Premiärvisning)
Fredag: 2019-04-26 Kl. 18;30 100kr 3D
Lördag: 2019-04-27 Kl. 14:00 100kr
Lördag: 2019-04-27 Kl. 18:30 100kr 3D
Fredag: 2019-05-03 Kl. 18:30 100kr
3 tim 02 min
Fr. 11 år
Action, Science Fiction, Äventyr
Engelskt tal
Svenskt text


23/04

Bamse & Dunderklockan – Bamse special: Se 3, betala för 2

Välkommen till vår Bamse special. Se alla 3 filmerna, betala för 2. Det går självklart även att köpa biljetter styckvis om man bara vill se en av dem med.

OBS! Det går enbart att köpa specialbiljetten på plats i kassan hos oss. Det går även bra att förboka sina platser till dessa tre filmer om man vill, säg bara till i kassan när du löser ut dem att du bokat till alla tre filmer i så fall för specialpriset 160kr (ordinarie pris 240kr)

Ännu ett nytt härligt bioäventyr med Bamse och hans vänner intar biograferna.

I denna film återser vi många karaktärer vi mött i de tidigare två filmerna och de tar oss med på ett spännande nytt äventyr både på land och till havs, där våra vänner möter nya typer och utmaningar. I Bamse och Dunderklockan måste Bamse lära sig något viktigt; att bara vara sig själv räcker mycket längre än man tror. Något som även Reinard Räv skulle må bra av att förstå

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

 

Tisdag: 2019-04-23 Kl. 13:00 80kr Bamse & Tjuvstaden
Onsdag: 2019-04-24 Kl. 13:00 80kr Bamse & Häxans Dotter
Torsdag: 2019-04-25 Kl. 13:00 80kr Bamse & Dunderklockan
1 tim 03 min
Barntillåten
Animerad Familjefilm
Svenskt tal


25/04

Caféprogrammet: Olivia Stevens – Zarah Leander

BERÄTTELSEN OM HENNES FANTASTISKA OCH FARLIGA LIV

“WUNDERBAR”
“En grandios tolkning som förmedlar omoralens förträngning och smärta…”
Expressen

“Förföriskt. Stevens ger ett svärtat och humoristisk porträtt…fascinerande.”
The Times, London

“Kvällens mest vågade expedition (på Carnegie Hall) var Olivia Stevens framträdande. Stevens, har trots sitt judiska ursprung, ändå fräckheten att utforska och gestalta stjärnan Leander…och med sin fullödiga röst, gör hon ett imponerande framträdande.”
New York Calling, New York

Förbered dig på en resa tillbaka i tiden till 30-talets Berlin. Den glittrande Zarah Leander, blir den största stjärnan i Tyskland under Tredje Riket och hennes popularitet gör henne snart oumbärlig. Hennes ilmer blir kassasucceér och skivorna gör henne till miljonär. I Olivia Stevens glittrande och fängslande kabaré blir hon levande igen. Här skildras en kvinna som slets mellan artisteri och politik: dyrkad och hatad – och vars sånger vi fortfarande minns fram till idag.

Olivia: När jag blev erbjuden att göra Zarah, tvekade jag först, men sedan såg jag parallellerna mellan våra liv. Som kämpande artist i New York kunde jag föreställa mig hur det måste ha varit att få möjlighet att bli framgångsrik i Nazityskland. Jag frågade mig själv: vad skulle jag ha gjort om samma dörr öppnats för mig? Jag har själv judiskt ursprung, så historien slår också an en personlig strän i mig.

Föreställningen etablerade Olivia som en av New Yorks kabaréstjärnor med utsålda hus på Carnegie Hall, Lincoln Center och Metropolitan Room. Den prisbelönta föreställningen har spelats påAllsång på Skansen, i London West End, och teaterfestivalen i Avignon och turnerar regelbundet i Sverige och Europa.

SÅNGLISTA: Vill ni se en stjärna?, Cafe Zigane i Budapest, Det började med ett glas Champagne, Ich Weiss es Wird Einmal ein Wunder Geschehen, Wunderland bei Nacht, Nur nicht aus Lieben Weinen, Wunderbar, Davon Geht die Welt nicht Unter, Jag vill ha en Gondol, Det kanske var en synd?, Sång om syrsor

Regi: Eric Michael Gillett
På scen: Olivia Stevens
Pianist & arrangör: Eric Skarby
Manus: Beaman, Gillett & Stevens
Kostym: Riksteatern
Ljus: Michael Barbieri
Översättning: Stevens, Karen Kohler, Daniel Isengart
Musikalisk instudering: Lisbeth Lloyd, NY

Presenteras i samarbete med Hammarö Teaterförening

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Torsdag: 2019-04-25 Kl. 18:30 125kr (100kr med giltigt scenpass)
Ej angivet
Live på scen, Sång, Uppträdande


26/04

Avengers: Endgame – 7.1 ljud (3D)

Kom och upplev skillnaden på vårt nya bioljud

Efter de katastrofala händelserna, som startades av Thanos, och vilka raderade halva universum och splittrade The Avengers tvingas de återstående medlemmarna i Avengers ta upp en sista kamp.

Medverkande Chadwick Boseman, Chris Hemsworth, Sebastian Stan, Scarlett Johansson, Josh Brolin, Robert Downey Jr, Brie Larson, Chris Evans, Paul Rudd, Mark Ruffalo, Evangeline Lilly, Jeremy Renner, Gwyneth Paltrow m fl.

3D kostar inget extra, glasögon lånas kostnadsfritt på plats.

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Fredag: 2019-04-26 Kl. 18:30 100kr 3D
Lördag: 2019-04-27 Kl. 14:00 100kr
Lördag: 2019-04-27 Kl. 18:30 100kr 3D
Fredag: 2019-05-03 Kl. 18:30 100kr
Lördag: 2019-05-04 Kl. 18:30 100kr 3D
3 tim 02 min
Fr. 11 år
Action, Science Fiction, Äventyr
Engelskt tal
Svenskt text


27/04

Avengers: Endgame – 7.1 ljud (2D & 3D)

Kom och upplev skillnaden på vårt nya bioljud

Efter de katastrofala händelserna, som startades av Thanos, och vilka raderade halva universum och splittrade The Avengers tvingas de återstående medlemmarna i Avengers ta upp en sista kamp.

Medverkande Chadwick Boseman, Chris Hemsworth, Sebastian Stan, Scarlett Johansson, Josh Brolin, Robert Downey Jr, Brie Larson, Chris Evans, Paul Rudd, Mark Ruffalo, Evangeline Lilly, Jeremy Renner, Gwyneth Paltrow m fl.

3D kostar inget extra, glasögon lånas kostnadsfritt på plats.

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Lördag: 2019-04-27 Kl. 14:00 100kr
Lördag: 2019-04-27 Kl. 18:30 100kr 3D
Fredag: 2019-05-03 Kl. 18:30 100kr
Lördag: 2019-05-04 Kl. 18:30 100kr 3D
3 tim 02 min
Fr. 11 år
Action, Äventyr, Fantasy
Engelskt tal
Svenskt text


28/04

Storbandsdans med Hammarö Storband, Terese, Kenneth och Ralph

Välkommen på storbandsdans till Hammarö Storband och vokalisterna Terese, Kenneth och Ralph i restaurangen på Skoghalls Folkets Hus

Datum: Söndagen den 28/4

Tid:  18.00 -21.00

Restaurangen håller öppet

Entre’. 150 kr/person (Kontant på plats eller med swish)

Söndag: 2019-04-28 Kl. 18:00 150kr
Ej angivet
Dans


03/05

Red Joan

En dag besöks den pensionerade bibliotekarien Joan Stanley (Judi Dench) av brittiska säkerhetstjänsten som arresterar henne för spioneri. Joans son, vänner och grannar chockas av att den stillsamma damen under många år försett KGB med statshemligheter. Hur hamnade hon i så radikala kretsar?

Vi får följa henne när hon som ung Cambridgestudent (spelad av Sophie Cookson) tar ett assistentjobb vid ett topphemligt forskningsprojekt kring atomvapen. Joan har lärt känna ryskan Sonya (Tereza Srbova) och hennes kusin Leo (Tom Hughes). Hon imponeras av sofistikerade Sonja och förälskar sig i Leo, dras in i deras politiska tillvaro och börjar ge dem topphemlig information. Red Joan är historien om en kvinna som gav sken av att förråda sitt land, samtidigt som hon kan ha räddat många från ett fruktansvärt öde.

Rollfiguren Joan är inspirerad av KGB-spionen Melita Norwood som avslöjades vid 87 års ålder.

Medverkande Judi Dench, Sophie Cookson, Tom Hughes, Tereza Srbova, Ben Miles, Stephen Campbell Moore
Regi Sir Trevor Nunn

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Fredag: 2019-05-03 Kl. 15:00 100kr
1 tim 41 min
Ej angivet
Drama, Biografi
Engelskt tal
Svenskt text


03/05

Avengers: Endgame – 7.1 ljud

Kom och upplev skillnaden på vårt nya bioljud

Efter de katastrofala händelserna, som startades av Thanos, och vilka raderade halva universum och splittrade The Avengers tvingas de återstående medlemmarna i Avengers ta upp en sista kamp.

Medverkande Chadwick Boseman, Chris Hemsworth, Sebastian Stan, Scarlett Johansson, Josh Brolin, Robert Downey Jr, Brie Larson, Chris Evans, Paul Rudd, Mark Ruffalo, Evangeline Lilly, Jeremy Renner, Gwyneth Paltrow m fl.

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Fredag: 2019-05-03 Kl. 18:30 100kr
3 tim 02 min
Fr. 11 år
Action, Äventyr, Fantasy
Engelskt tal
Svenskt text


04/05

Asterix: Den Magiska Drycken (Sv.tal)

Efter ett fall under mistelplockning bestämmer Druid Panoramix att det är dags att säkra byns framtid.

Ledsagad av Asterix och Obelix åtar han sig en resa på jakt efter en begåvad ung druid för att föra vidare hemligheten om den magiska drycken.

Regi – Alexandre Astier, Louis Clichy

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Lördag: 2019-05-04 Kl. 15:00 90kr
1 tim 26 min
Fr. 7 år
Animerad Familjefilm
Svenskt tal


05/05

Loppis på Skoghalls Folkets Hus

Välkommen att fynda mellan klockan 10-14

Vill du vara med och ställa ut, hör av dig till oss på 054 – 51 55 00 för att boka bord eller plats för din klädställning. Du kan också maila oss på kontakt@skoghallsfolketshus.se

Priser för utställare
120kr per bord
60kr för plats för egen klädställning

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Söndag: 2019-05-05 Kl. 10-14
Ej angivet
Loppis


10/05

Amundsen (Sv.text)

Det episka dramat om hur upptäcksresande Roald Amundsen blir den första personen på Sydpolen.

Av Espen Sandberg som bland annat gjort Kon-Tiki och senaste Pirates of the Caribbean.

Medverkande Katherine Waterston, Ole Christoffer Ertvaag, Pål Sverre Hagen, Christian Rubeck, Mads Sjøgård Pettersen, Trond Espen Seim
Regi Espen Sandberg

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Fredag: 2019-05-10 Kl. 15:00 100kr
Söndag: 2019-05-12 Kl. 18:30 100kr
2 tim 05 min
Fr. 11 år
Drama, Biografi
Norskt tal
Svenskt text


10/05

Pokémon: Detective Pikachu (3D)

Efter privatdetektiven Harry Goodmans mystiska försvinnande försöker hans son Tim (Justice Smith) ta reda på vad som hänt.

Till sin hjälp har han den hysteriskt roliga och gulliga superdeckaren Pikachu (Ryan Reynolds). Tillsammans ger de sig ut på ett fartfyllt äventyr genom Ryme Citys neonbelysta gator för att lösa mysteriet. På vägen avslöjar de en ondskefull plan som hotar hela Pokémon-universumet.

Medverkande Ryan Reynolds, Justice Smith, Kathryn Newton, Ken Watanabe
Regi Rob Letterman

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Fredag: 2019-05-10 Kl. 18:30 100kr 3D
Söndag: 2019-05-12 Kl. 15:00 100kr
Ej angivet
Animerad Familjefilm, Komedi, Äventyr
Engelskt tal
Svenskt text


11/05

Opera på Bio: Karmelitsystrarna (Met, New York)

Vi har äran att få se den finska Met-legenden Karita Mattila i en av de stora rollerna när operan Karmelitsystrarna spelas på Met. 11 maj visar vi Francis Poulencs moderna mästerverk live på bio.

Yannick Nézet-Séguin leder en skicklig ensemble i Poulencs spännande mästerverk om tro och martyrskap. Isabel Leonard är den unga Blanche de La Force, mot finska Met-legenden Karita Mattila som första priorinnan.

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Lördag: 2019-05-11 Kl. 18:00 240kr
Fr. 11 år
Livesänd opera


12/05

Amundsen (Sv.text)

Episkt drama om hur upptäcksresande Roald Amundsen blir den första personen på Sydpolen.

Av Espen Sandberg som bland annat gjort Kon-Tiki och senaste Pirates of the Caribbean.

Medverkande Katherine Waterston, Ole Christoffer Ertvaag, Pål Sverre Hagen, Christian Rubeck, Mads Sjøgård Pettersen, Trond Espen Seim
Regi Espen Sandberg

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Söndag: 2019-05-12 Kl. 18:30 100kr
2 tim 05 min
Fr. 11 år
Drama, Biografi
Norskt tal
Svenskt text


12/05

Pokémon: Detective Pikachu

Efter privatdetektiven Harry Goodmans mystiska försvinnande försöker hans son Tim (Justice Smith) ta reda på vad som hänt.

Till sin hjälp har han den hysteriskt roliga och gulliga superdeckaren Pikachu (Ryan Reynolds). Tillsammans ger de sig ut på ett fartfyllt äventyr genom Ryme Citys neonbelysta gator för att lösa mysteriet. På vägen avslöjar de en ondskefull plan som hotar hela Pokémon-universumet.

Medverkande Ryan Reynolds, Justice Smith, Kathryn Newton, Ken Watanabe
Regi Rob Letterman

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Söndag: 2019-05-12 Kl. 15:00 100kr
Ej angivet
Animerad Actionfilm, Äventyr, Familjefilm, Komedi
Engelskt tal
Svenskt text


17/05

John Wick: Chapter 3 – Parabellum

Keanu Reeves är tillbaka i den trejde delen av filmserien John Wick

Medverkande Keanu Reeves, Halle Berry, Ian McShane, Anjelica Huston, Laurence Fishburne, Jason Mantzoukas
Regi Chad Stahelski

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Fredag: 2019-05-17 Kl. 18:30 100kr
Söndag: 2019-05-19 Kl. 18:30 100kr
Fr. 15 år
Action, Thriller, Crime
Engelskt tal
Svenskt text


19/05

UglyDolls (Sv.tal)

Ett animerat äventyr där de positiva och bekymmersfria UglyDolls ställs inför frågan vad det innebär att vara annorlunda.

Där en önskan om att bli älskad i slutändan leder till insikten att vem du verkligen är, faktiskt är det som betyder mest.

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Söndag: 2019-05-19 Kl. 15:00 90kr
Ej angivet
Animerad Familjefilm
Svenskt tal


19/05

John Wick: Chapter 3 – Parabellum

Keanu Reeves är tillbaka i den trejde delen av filmserien John Wick

Medverkande Keanu Reeves, Halle Berry, Ian McShane, Anjelica Huston, Laurence Fishburne, Jason Mantzoukas
Regi Chad Stahelski

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Söndag: 2019-05-19 Kl. 18:30 100kr
Fr. 15 år
Action, Thriller, Crime
Engelskt tal
Svenskt text


24/05

Selma & Lagårdsanna med Eva-Mi Tapper & Carina Ekman

En berättarföreställning om Selma Lagerlöf och hennes piga Lagårdsanna.

Sorg och allvar blandas med komik och musik. Lagårdsanna berättar om sig och sitt liv på Mårbacka när Selma själv kommer på besök. Vi får lyssna till berättelser ur Selmas dagböcker och delar av monologen Selmas Samlade vrede.

Med Carina Ekman och Eva-Mi Tapper

Föreställningen presenteras i samarbete med Hammarö teaterförening, en del av riksteatern

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Fredag: 2019-05-24 Kl. 19:30 125kr 100kr med giltigt scenpass
Ej angivet
Teaterföreställning, Scenuppträdande


25/05

Willy & Monsterplaneten (Sv. tal)

När deras rymdskepp går sönder, blir lilla Willy tvungen att lämna skeppet och sina föräldrar.

Hans räddningskapsel landar på en spännande och outforskad planet. Med hjälp av roboten Buck måste Willy klara sig själv till dess att hjälp kommer och hämtar dem. Under tiden blir Willy och Buck vän med Blixten, en rymdvarelse som är med på Monsterplaneten där de tre upptäcker både det ena och det andra.

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Måndag: 2019-05-25 Kl. 15:00 90kr
1 tim 30 min
Ej angivet
Animerad Familjefilm
Svenskt tal


25/05

BrightBurn

Vad händer om ett barn från en annan värld kraschar på jorden, men istället för att bli en hjälte visar han sig vara något ondskefullt?

Medverkande Elizabeth Banks, David Denman, Jackson A. Dunn
Regi David Yarovesky

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Lördag: 2019-05-25 Kl. 18:30 100kr
1 tim 26 min
Fr. 15 år
Skräck, Action, Thriller
Engelskt tal
Svenskt text


26/05

Aladdin – 7.1 ljud, 2D & 3D

I denna spelfilmsversion av den animerade klassikern möter vi Anden (Will Smith), som har kraften att ge tre önskningar till den som har den magiska lampan.

Aladdin (Mena Massoud) är den gatsmarte småtjuven som förälskar sig i sultanens vackra dotter Jasmin (Naomi Scott). Jasmin vill kunna påverka sitt liv, men hennes far vill allra helst hitta en äkta man till henne. Under tiden smider den onde trollkarlen Jafar (Marwan Kenzari) planer på att avsätta Sultanen för att själv få styra Agrabah.

Medverkande Will Smith, Billy Magnussen, Naomi Scott, Mena Massoud, Nasim Pedrad, Marwan Kenzari
Regi Guy Ritchie

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Söndag: 2019-05-26 Kl. 15:00 100kr 2D - Svenskt tal
Söndag: 2019-05-26 Kl. 18:30 100kr 3D - Engelskt tal
Ej angivet
Familjefilm, Äventyr
Svenskt & Engelskt tal
Svenskt text


31/05

Rocketman (Sv.text)

Berättelsen om legendaren Elton Johns liv, från de tidiga åren som underbarn vid Royal Academy of Music genom hans långa och betydande musikaliska samarbete med Bernie Taupin.

Medverkande Taron Edgerton, Jamie Bell, Bryce Dallas Howard, Richard Madden
Regi Dexter Fletcher

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Fredag: 2019-05-31 Kl. 15:00 100kr
Söndag: 2019-06-02 Kl. 15:00 100kr
Ej angivet
Drama, Musik, Biografi
Engelskt tal
Svenskt text


31/05

Godzilla II: King of the Monsters

Hjältarna i den kryptozoologiska byrån Monarch ställs inför en samling av historiens största monster när Godzilla möter Mothra, Rodan och den trehövdade King Ghidora.

När de forntida superarterna man länge bara trodde var en myt reser sig så står hela mänsklighetens existens på spel.

Medverkande Kyle Chandler, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, Bradley Whitford, Sally Hawkins, Charles Dance, Thomas Middleditch, O’Shea Jackson, Ken Watanabe och Zhang Ziyi
Regi Michael Dougherty

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Fredag: 2019-05-31 Kl. 18:30 100kr
Fredag: 2019-06-02 Kl. 18:30 100kr
2 tim 12 min
Ej angivet
Action, Skräck
Engelskt tal
Svenskt text


02/06

Rocketman (Sv.text)

Berättelsen om legendaren Elton Johns liv, från de tidiga åren som underbarn vid Royal Academy of Music genom hans långa och betydande musikaliska samarbete med Bernie Taupin.

Medverkande Taron Edgerton, Jamie Bell, Bryce Dallas Howard, Richard Madden
Regi Dexter Fletcher

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Söndag: 2019-06-02 Kl. 15:00 100kr
Ej angivet
Drama, Musik, Biografi
Engelskt tal
Svenskt text


02/06

Godzilla II: King of the Monsters

Hjältarna i den kryptozoologiska byrån Monarch ställs inför en samling av historiens största monster när Godzilla möter Mothra, Rodan och den trehövdade King Ghidora.

När de forntida superarterna man länge bara trodde var en myt reser sig så står hela mänsklighetens existens på spel.

Medverkande Kyle Chandler, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, Bradley Whitford, Sally Hawkins, Charles Dance, Thomas Middleditch, O’Shea Jackson, Ken Watanabe och Zhang Ziyi
Regi Michael Dougherty

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Söndag: 2019-06-02 Kl. 18:30 100kr
2 tim 12 min
Ej angivet
Action, Skräck
Engelskt tal
Svenskt text


07/07

Louise Hoffsten – Parksommar 2019

Skoghalls Folkets Hus i samarbete med Hammarö Teaterförening presenterar Louise Hoffsten i Skoghallsparken 7 juli

Louise Hoffsten, Sveriges bluesdrottning har en respektingivande 30-årig solokarriär, som förutom bluesen även omfamnat genrer som rock, visa, folkmusik och jazz. Hon har med sin musik successivt och med en självklarhet spelat sig in i publikens hjärta. Sommaren 2019 kommer Louise till folkparkerna i ett intimare, mindre och avskalat format. Låtar från hela hennes karriär levereras tillsammans med två gitarrister, en basist och framförallt har hon med sig sin röst och sitt munspel!

Hon har tidigare gett ut två böcker, mottagit priser och medverkat i TV-program som Melodifestivalen, Körslaget, Stjärnorna på slottet och nu senast i 2018 års Så mycket bättreLouise har precis avslutat en bejublad vårturné i konserthus runt om i landet. 

Produktionen presenteras av Folkets Hus och Parker i samarbete med Headstomp Productions.

Pris: 295kr, 245kr med giltigt scenpass

Ni får gärna ta med egen stol.

Biljetter bokas eller köps via Skoghalls Folkets Hus

Välkommen till parken i sommar!

Söndag: 2019-07-07 Kl. 16:00 295kr 245kr med giltigt scenpass
Ej angivet
Live på scen, Sång, Uppträdande


16/11

Bussresa till Säffle Operan: Chess på Svenska

Hammarö Teaterförening och Skoghalls Folkets Hus anordnar en bussresa till Säffle Operan för musikalen Chess, skriven av supertrion – Benny Andersson, Tim Rice och Björn Ulvaeus och sätts nu äntligen upp av SäffleOperan på Medborgarhusets teaterscen.

Handlingen utspelar sig under ett tv-sänt schackmästerskap mellan de båda schackspelarna Freddie och Anatolij. På ena sidan står Freddie, en provokativ superstjärna som frivilligt väljer att frossa i offentlighetens ljus. På andra sidan står Anatolij, en bricka i spelet om herraväldet i en värld där övervakning är ett hotfullt verktyg i kampen om makten. Hans Svetlana är kvinnan som tar hand om allt men som förlorar sin make när Anatolij förälskar sig i Freddies flickvän Florence. Under några turbulenta dagar vänds deras liv upp och ner och när mästerskapet är över är ingen av personerna densamma.

Längd: Ca 3 timmar inklusive paus
Plats: Säffle, Medborgarhuset, Teatersalongen
Biljettpris: 950 kr och för medlemmar med giltigt scenpass 850 kr.

I biljettpriset ingår bussresa från Skoghalls Folkets Hus till SäffleOperan och supéMeny som består av.

  • Välkomstdrink.
  • Vad huvudrätten består av meddelas senare. Lättdryck, smör och bröd.
  • Kaffe och kaka i paus.

Information om arrangemanget

  • Mer info om föreställningen finns att läsa på www.saffleoperan.se
  • Bussen avgår från Skoghallsfolketshus kl 15.30. Föreställningen börjar kl. 18.00.
  • Biljetter bokas via vår internetbokning eller på telefon 054 – 51 55 00

Arrangeras i samarbete mellan Hammarö Teaterförening & Skoghalls Folkets Hus

Lördag: 2019-11-16 Kl. 15:30 950kr
Ej angivet
Bussresa