2020-03-17

Viktig information ang biografen

Med anledning av restriktioner från myndigheter och ett försök att göra vår del i vad vi tror behövs för att begränsa smittspridning, är vi tvungna att göra lite förändringar.

Väljer vi därmed att tillfälligt stänga ner vår biografverksamhet från och med tisdagen den 17e mars, fram tills 6e April i ett första skede. Med reservation för eventuell förlängning om läget förändras.

Vår förhoppning är att kunna öppna upp igen lagomt till påsk och att ni då har möjlighet att besöka oss och se på lite bra film igen.

Dessvärre är det ett faktum, att flera bolag just nu ställer in filmer i en så hög takt att vi har svårt att hänga med. Men några guldkorn finns det att visa igen och allt är inte inställt.

Vi kommer hålla biografen öppen nu på måndag men avråder alla som varit i kontakt eller kommer vara i kontakt med någon i riskgrupperna att besöka oss.

Detsamma gäller självklart även personer som börjar visa symptom att ni bör hålla er hemma och krya på er,  vi ses igen när ni blivit friska och allt lugnat ner sig.

Vi hoppas ni har förståelse för detta och att detta uppehåll bara är tillfälligt.

Denna information gäller enbart biografen och huset i sig är öppet som vanligt med lunchrestaurang, bibliotek och möjligheter att hyra konferenslokaler för möten.

Skoghalls Folkets Hus

Tisdag: 2020-03-17 Kl. 12:00
Ej angivet
Information