2019-04-19

Påsken på Skoghalls Folkets Hus

Kom och fira påsken med oss på Skoghalls Folkets Hus!

Vi visar nya och gamla filmer för hela familjen under hela påsken i år och vår populära påskäggsjakt kommer tillbaka. Vi har även påskbrevsmålning i foajén på långfredagen, påskafton och påskdagen där de som deltar har chans att vara med och vinna 2st fribiljetter till valfri bio hos oss. Men det är inte allt, vi har även svenska klassiker i år där vi visar Astrid Lindgrens klassiker Ronja Rövardotter & Bröderna Lejonhjärta.

Under påsklovet har vi även en 3 dagars Bamse special där vi erbjuder specialpriset se 3, betala för 2. Det går självklart även att köpa biljetter till de filmerna separat. Vi kommer även lotta ut vinster från Egmont & Kärnan där man bland annat kan vinna Bamse spel och prenumerationer på Bamse tidningen. Allt man behöver göra för att delta i detta är att skriva  namn och kontaktuppgifter på baksidan av sin biljett när man går på någon av dessa tre Bamse filmer.

Påskäggsjakten startar redan på skärtorsdagen och ledtrådar till vart ni kan gå och leta påskägg släpps på våra facebook & instagram sidor. Det släpps även ledtrådar på KN Radio på skärtorsdagen, Långfredagen och på Påskafton. Hittar ni ett eller flera ägg är ni välkomna hit och lösa in dem redan på långfredagen klockan 12:00. Påskäggsjakten 2019 erbjuder en rad olika vinster från bland annat oss, Coca-Cola, Butikerna i Skoghalls Centrum och från FOX och Nordisk Film. Totalt kommer vi lägga ut närmre 100st vinstägg med koder i, hittar ni ett av dem är det bara att titta förbi och lösa ut er vinst. Det är vinst i alla ägg med en kod i. Ni har fram tills fredagen 26 april att lösa in era vinster.

På onsdagen 24 april är det även dags för en av årets mest efterlängtade filmer att ha världspremiär och vi visar den 20:30 när vi visar Avengers:Endgame. Vi visar den dessutom med 7.1 ljud, det och mycket mer händer hos oss i påsk.

Öppettider under påsk
Långfredagen 12-20
Påskafton 12-20
Påskdagen 12-20

Glad Påsk, Lycka till och Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Fredag: 2019-04-19 Kl. 12:00 Öppettider Långfredagen
Lördag: 2019-04-20 Kl. 12:00 Öppettider Påskafton
Söndag: 2019-04-21 Kl. 12:00 Öppettider Påsklagen
Barntillåten
Påskfirande