Ha ert nästa Biokalas hos oss | Skoghalls Folkets Hus
20
sep

Ha ert nästa Biokalas hos oss

Fyller du år och älskar film? Då har vi två olika lösningar för dig

Det första och mest smidiga alternativet är att boka ett kalas i samband med en av våra vanliga visningar, man betalar förutom biljettpriset ett tillägg på 30kr/person. Detta ger tillgång till ett rum där man kan ha kalas innan filmen visas, dessutom inkluderar det en liten MER & 1 Liten popcorn till filmen som man får innan man går in som grupp och sätter sig i salongen.

För att boka ett sånt här kalas, hör av er till oss på 054 – 51 55 00 eller kontakt@skoghallsfolketshus.se

Det andra alternativet är att hyra biosalongen och ta med en egen film hemifrån och se den här

(OBS! Gäller endast filmer som ingår i swedishfilms avtal. och i mån av tid. Denna lösning fungerar enklast om man har möjlighet att ha kalas på en vardag då vi visar film under helgerna och det är mycket annat i huset samtidigt)

Är det i samband med ett födelsedagskalas t.ex. så ordnar vi även en plats för er att äta tårta & fika i samband med visningen.

Prisexempel 30 barn & egen film hemifrån:
1000kr för lokalhyran 3h. Vill man dessutom ha exempelvis en knattemeny (Liten MER & Popcorn kartong) serverad till filmen är priset 25kr/person.

Totalpris 1750 för 30 pers.

Vi har en fullutrustad kiosk med mer alternativ, större menyer, dricka och annat godis om man hellre vill ha något annat serverat till filmen via oss, bara säg vad du vill ha så ordnar vi ett pris åt er på det.

Ring oss på 054 – 51 55 00 för bokning av ert nästa Biokalas.

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus