Bio | Skoghalls Folkets Hus

Bio

25/03

I, Tonya

Den lovande konståkerskan Tonya Harding rankas högt i de amerikanska konståkningsmästerskapen, men hennes framtid som konståkerska blir mycket oviss när hennes ex-man ingriper.

Baserad på den verkliga händelsen då Tonya Harding och hennes ex-man Jeff Gilooly anlitar en man för att bryta benet av Tonyas konkurrent Nancy Kerrigan vid de amerikanska konståkningsmästerskapen 1994, vilket ledde till slutet av Hardings karriär som konståkerska.

Medverkande Margot Robbie, Sebastian Stan, Allison Janney, Mckenna Grace, Bobby Cannavale, Julianne Nicholson
Regi Craig Gillespie

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Söndag: 25/03 Kl. 15:00 100kr
1 tim 59 min
Fr. 11 år
Drama, Komedi
Engelskt tal
Svenskt text


25/03

Pacific Rim: Uprising (3D)

Den världsomspännande striden mellan de omänskliga massförstörelsemonstrena och människornas supermaskiner var bara början till den enorma attacken av mänskligheten som kommer att ske i Pacific Rim: Uprising.

John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) spelar den rebelliske Jake Pentecost, en gång en lovande Jaeger-pilot vars far offrade sitt liv för att säkra mänsklighetens seger mot de monstruösa ”Kaiju”. Jake har nu övergett sin utbildning och istället hamnat i kriminella kretsar. När ett ostoppbart hot hägrar och skakar världen ges Jake en chans att leva upp till sin fars rykte genom Mako Mori som leder en modig ny generation av piloter som vuxit upp i skuggan av krig. Deras enda hopp är att samarbeta och kämpa för rättvisan för att undkomma jordens utplåning.

Medverkande John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona and Charlie Day
Regi Steven S. DeNight

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Söndag: 25/03 Kl. 18:30 100kr (3D)
Ej angivet
Action, Äventyr, Sci-Fi
Engelskt tal
Svenskt text


26/03

En sista semester

Robinas är ett äldre par som levt ett långt lyckligt liv tillsammans. Åldern börjar dock ta ut sin rätt och de bestämmer sig för att ge sig iväg på en road trip i sin gamla husbil genom hela USA innan det är för sent.

De söker efter de bortglömda, övergivna vägarna från Route 66 och deras slutdestination är Hemingways hus. Ella (Helen Mirren) är den drivande i förhållandet, mest för att John (Donald Sutherland) lider av Alzheimers och ibland får för sig att göra de mest tokiga saker. Ella har sina egna demoner. Detta är en varm, kärleksfull och humoristisk berättelse om livet.

Medverkande Helen Mirren, Donald Sutherland, Kirsty Mitchell, Janel Moloney

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Måndag: 26/03 Kl. 15:00 80kr (Seniorbio)
Måndag: 26/03 Kl. 18:30 100kr
1 tim 52 min
Fr. 7 år
Drama, Komedi
Engelskt tal
Svenskt text


30/03

Välkommen på Påsklovsbio & Den stora Äggjakten 2018

Välkommen att fira påsken med oss på Skoghalls Folkets Hus, massor med aktiviteter och film för hela familjen, hela påsken. +Förra årets succé tävling, Den stora Påskäggsjakten, är tillbaka!

Påskbrevsmålning i foajén
Långfredagen 14-17
Påskdagen 12-17

Ansiktsmålning
Påskdagen 12:00 – 15:00

Kom och bli målad som en påskgumma/gubbe, eller varför inte bli målad gul som en kyckling?
Ansiktsmålningen är gratis för alla barn som köpt biljett till valfri film på påskdagen 1 april och i mån av tid.

Den Stora Äggjakten
Precis som förra året kommer vi ge oss ut för gömma våra vinstägg runt om i kommunen. Allt du sen behöver göra är att ge dig ut och hitta dem. Sedan kommer du till oss på Skoghalls Folkets Hus och hämtar ut din vinst.

Utöver våra egna vinster (Popcornmenyer, Fribiljetter, Restaurangchansen häfte osv) så har vi även vinster från

Coca-Cola, Hammarö kommun, Arianns, Koi.Produktionsbyrå, Hammaröbostäder, Hårstudion Hammarö, Cosy Corner, Lavendel, Aktiv-butiken – Skoghall och Continental – Skoghall
 
Det är närmre 100 ägg som ligger ute, vi kommer ha 3st ”Superägg” som är fyllda med lite extra innehåll.
 
Utöver det har vi även ett jättestort ”Mega ägg” som kommer lottas ut till de som passar på att göra ett biobesök hos oss på långfredagen eller påskdagen.
 
Det är bara att skriva sitt namn & telefonnummer på baksidan av biljetten och lägga i burken vid kassan efter ni besökt oss.
 
Vinstäggen finns att hittas runt om på Hammarö, varje ägg har en kod inuti ägget och det är vinst i allihop, varje ägg har en unik kod som bestämmer vilken av priserna du vinner.
 
Vi kommer släppa ledtrådar på KN Radio vart ni kan gå och leta. Den första ledtråden släpper vi 29 mars runt klockan 11. Det kommer även läggas upp bilder på vårt instagramkonto @skoghallsfolketshus och här på vår facebook sida.
 
Själva äggjakten startar på skärtorsdagen 29 mars och du har ända fram tills på fredag den 6 april att lösa in din/dina vinster.
 
Äggjakten 2018 presenteras i samarbete med KN Radio
Lycka till & välkommen in till oss på Skoghalls Folkets Hus
Torsdag: 30/03 Kl. 09:00 Start
Fredag: 06/04 Kl. 20:00 Tävlingen avslutas
Barntillåten
Tävling


30/03

Tårtgeneralen (Sv.text) – Påsklovsbio

Kom och fira påsken med oss, välkommen på Påsklovsbio

Året är 1984 och tv-programmet Rekord-Magazinet utser Köping till Sveriges tråkigaste stad.

Medan bygden lamslås och ett helt land skrattar bestämmer sig Hasse P – nyinflyttad, skuldsatt, möjligen alkoholiserad – för att motbevisa ”Stockholmsjävlarna” genom att bygga världens längsta smörgåstårta. Det blir upptakten till en serie befängda händelser. Men den här dråpliga berättelsen som är hämtad ur verkligheten, handlar också om allt det som sjuder under ytan i vilken liten svensk stad som helst. Framförallt handlar det om en man, hans smörgåstårta och om ett annat slags livsverk.

Medverkande Mikael Persbrandt, Helena Bergström, Tomas Von Brömssen
Regi Filip Hammar, Fredrik Wikingsson
Välkommen till Skoghalls Folkets Hus
Fredag: 30/03 Kl. 15:00 100kr
Fredag: 06/04 Kl. 15:00 80kr
1 tim 41 min
Barntillåten
Dramakomedi, Svensk Film
Svenskt tal
Svenskt text


30/03

Ready Player One – Påsklovsbio

Kom och fira påsken med oss, välkommen på Påsklovsbio

Från trefaldigt Oscarbelönade Steven Spielberg kommer det fullspäckade actionäventyret Ready Player One baserad på bästsäljande boken med samma namn.

Året är 2045 och världen befinner sig på randen till kaotisk kollaps. Människor har sökt trygghet i en virtuell verklighet – universumet OASIS som har skapats av den briljante och excentriske James Halliday (Oscarbelönade Mark Rylance). När Halliday dör, testamenterar han sin enorma förmögenhet till den som hittar den digitala ledtråd han gömt någonstans i det gigantiska OASIS. Det blir en tävling som engagerar en hel värld. När den unga hjälten Wade Watts (spelad av Tye Sheridan) bestämmer sig för att delta i tävlingen kastas han in i en fartfylld och svindlande skattjakt genom ett fantastiskt universum fyllt av mysterier och faror.

Medverkande T.J. Miller, Ben Mendelsohn, Olivia Cooke, Simon Pegg, Hannah John-Kamen, Tye Sheridan, Mark Rylance
Regi Steven Spielberg

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Fredag: 30/03 Kl. 18:30 100kr
Söndag: 01/04 Kl. 18:30 100kr
2 tim 20 min
Fr. 11 år
Action, Thriller, Science Fiction, Äventyr
Engelskt tal
Svenskt text


31/03

Opera på Bio: Così Fan Tutte

Folkets Hus och Parker livesänder Mozarts komediklassiker Così fan tutte från Metropolitan i New York. Den 31 mars 19.00 visas den på ett stort antal av våra biografer runt om i Sverige.

Phelim McDermott återvänder till Met för att sätta upp Mozarts komediklassiker, här förflyttad till nöjesparkernas Coney Island på 1950-talet.

Amanda Majeski gör rollen som Fiordiligi, Serena Malfi som hennes syster Dorabella och Tony Award-vinnaren Kelli O’Hara som deras riviga jungfru Despina. Ben Bliss och Adam Plachetka gör rollerna som systrarnas fästmän och Christopher Maltman som den cyniske Don Alfonso.

Così fan tutte är en samproduktion med English National Opera.

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Lördag: 31/03 Kl. 19:00 240kr
4 tim 0 min
Fr. 7 år
Direktsänd Opera
Svensk text


01/04

Flyg! sa Alfons Åberg (Knattebio) – Påsklovsbio

Fira påsken med oss, välkommen på Påsklovsbio!

Tre nya historier om Alfons Åberg, där hans pappa har stor del.

Alfons vill gärna vara som pappa, vuxen och allvarsam. Men så glömmer Alfons sig och börjar leka istället. Pappan får vara med och möter utmaningar som att vara en bra pappa, ordna födelsedagskalas, våga leka flyglekar och mer. Avsnitten heter: 1. Flyg! sa Alfons Åberg 2. Hurra för pappa Åberg 3. Skratta lagom sa pappa Åberg.

Berättarröst Jonas Karlsson

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Söndag: 01/04 Kl. 13:00 60kr (Knattebio)
40 min
Barntillåten
Animerad familjefilm, Knattebio
Svenskt tal


01/04

Grottmannen Dug (Sv.tal) – Påsklovsbio

Fira påsken med oss, välkommen på Påsklovsbio

Skaparna bakom Fåret Shaun, Wallace & Gromit, och Flykten från hönsgården är tillbaka med ett nytt animerat äventyr. I en tid när dinosaurier och förhistoriska varelser strövar omkring på jorden möter vi Dug, en modig grottman som tillsammans med sin vän Hognob förenar sin stam mot en mäktig fiende och hans bronsålderby för att rädda deras hem.

Svenska röster Daniel Norberg, Happy Jankell, Oscar Zia m.fl.
Regi Nick Park

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Söndag: 01/04 Kl. 15:00 90kr
1 tim 29 min
Fr. 7 år
Animerad familjefilm
Svenskt tal


01/04

Ready Player One – Påsklovsbio

Fira påsken med oss, välkommen på Påsklovsbio

Från trefaldigt Oscarbelönade Steven Spielberg kommer det fullspäckade actionäventyret Ready Player One baserad på bästsäljande boken med samma namn.

Året är 2045 och världen befinner sig på randen till kaotisk kollaps. Människor har sökt trygghet i en virtuell verklighet – universumet OASIS som har skapats av den briljante och excentriske James Halliday (Oscarbelönade Mark Rylance). När Halliday dör, testamenterar han sin enorma förmögenhet till den som hittar den digitala ledtråd han gömt någonstans i det gigantiska OASIS. Det blir en tävling som engagerar en hel värld. När den unga hjälten Wade Watts (spelad av Tye Sheridan) bestämmer sig för att delta i tävlingen kastas han in i en fartfylld och svindlande skattjakt genom ett fantastiskt universum fyllt av mysterier och faror.

Medverkande T.J. Miller, Ben Mendelsohn, Olivia Cooke, Simon Pegg, Hannah John-Kamen, Tye Sheridan, Mark Rylance
Regi Steven Spielberg

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Söndag: 01/04 Kl. 18:30 100kr
2 tim 20 min
Fr. 11 år
Action, Thriller, Science Fiction, Äventyr
Engelskt tal
Svenskt text


02/04

Som en dans – Påsklovsbio

Fira påsken med oss, välkommen på Påsklovsbio

När Sandra, som befunnit sig i ett förmöget äktenskap i 40 år, upptäcker att hennes make har en affär med bästa väninnan flyttar hon in hos sin bohemiska syster i London.

Sandra följer motvilligt med systern på en danskurs där hon steg för steg hittar tillbaka till sig själv och vågar öppna upp för en ny romans.

Medverkande Timothy Spall, Joanna Lumley, Imelda Staunton, David Hayman m fl.
Regi Richard Loncrain

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Måndag: 02/04 Kl. 15:00 80kr (Seniorbio)
Måndag: 02/04 Kl. 18:30 100kr
1 tim 51 min
Barntillåten
Komedi
Engelskt tal
Svenskt text


04/04

Pelle Kanin (Sv.tal) – Påsklovsbio

Kom och fira påsken med oss, välkommen på Påsklovsbio

Peters fejd med Mr McGregor eskalerar till oanade höjder, medan de kämpar både om bondgårdens trädgård och om sin godhjärtade, djurälskande grannes tillgivenhet.

Den busiga och äventyliga Pelle Kanin, som har trollbundit generationer av läsare, får nu huvurollen i sin alldeles egna långfilm – en modern komedi med attityd. I den engelskspråkiga versionen gör James Corden Pelles lekfulla stämma och rösterna till trillingarna Flopsy, Mopsy och Cottontail görs av Margot Robbie, Elizabeth Debicki och Daisy Ridley.

I den svenska versionen hör vi Linus Wahlgren som Pelle och systrarna Sandén (Molly, Mimmi och Frida) som trillingarna.

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Onsdag: 04/04 Kl. 13:00 90kr
1 tim 33 min
Fr. 7 år
Komedi, Familjefilm
Svenskt tal


05/04

Lilla Spöket Laban (Knattebio) – Påsklovsbio

Kom och fira påsken med oss, välkommen på Påsklovsbio

LILLA SPÖKET LABAN består av sex episoder om barnens favoritspöke Laban. Berättarröst till denna första biofilm om lilla spöket Laban är den populära, kritikerrosade och flerfaldigt prisbelönta skådespelerskan Maria Lundqvist (”Heartbreak Hotel”, ”Den bästa av mödrar”). Illustration, teckningar och bakgrund är skapat av en grupp erkända animatörer och illustratörer, ledda av den legendariske och prisbelönte Per Åhlin (”Karl-Bertil Jonssons julafton”, ”Hundhotellet”).

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Torsdag: 05/04 Kl. 13:00 60kr (Knattebio)
44 min
Barntillåten
Animerad familjefilm, Knattebio
Svenskt tal


06/04

Tårtgeneralen (Sv.text) – Påsklovsbio

Kom och fira påsken med oss, välkommen på Påsklovsbio

Året är 1984 och tv-programmet Rekord-Magazinet utser Köping till Sveriges tråkigaste stad.

Medan bygden lamslås och ett helt land skrattar bestämmer sig Hasse P – nyinflyttad, skuldsatt, möjligen alkoholiserad – för att motbevisa ”Stockholmsjävlarna” genom att bygga världens längsta smörgåstårta. Det blir upptakten till en serie befängda händelser. Men den här dråpliga berättelsen som är hämtad ur verkligheten, handlar också om allt det som sjuder under ytan i vilken liten svensk stad som helst. Framförallt handlar det om en man, hans smörgåstårta och om ett annat slags livsverk.

Medverkande Mikael Persbrandt, Helena Bergström, Tomas Von Brömssen
Regi Filip Hammar, Fredrik Wikingsson
Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

 

Fredag: 06/04 Kl. 15:00 80kr
1 tim 41 min
Barntillåten
Dramakomedi, Svensk Film
Svenskt tal
Svenskt text


06/04

A Quiet Place – Påsklovsbio

I den moderna skräckthrillern A QUIET PLACE tvingas en familj leva sitt liv i tystnad för att inte bli upptäckta av mystiska varelser som jagar efter ljud och som hotar deras överlevnad.

Om de kan höra dig, kan de jaga dig.

Medverkande Emily Blunt, John Krasinski, Noah Jupe, Cade Woodward

Kom och fira påsken med oss, välkommen på Påsklovsbio

Fredag: 06/04 Kl. 18:30 100kr
Ej angivet
Skräck, Thriller


08/04

Loppis på Skoghalls Folkets Hus

Välkommen hit och fynda!

Öppettider: 10-14

Vill du ställa ut, ta kontakt med oss på 054 – 51 55 00 eller via kontakt@skoghallsfolketshus.se

Priser för utställare
120 kr/bord
60 kr för egen klädställning

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Söndag: 08/04 Kl. 10 Välkommen hit och fynda!
Barntillåten


09/04

Amatörer (Sv.text)

Välkommen till Lafors!

Ett litet svenskt brukssamhälle i desperat behov av nystart. En gnista hopp tänds när den tyska lågpriskedjan Superbilly överväger att etablera sig på orten. 500 nya jobb skulle förändra allt!

Nu gäller det att sätta Lafors på kartan meddelar kommunchefen och snart är beslutet om en kommunfilm fattat. Kulturbudgeten är dessvärre slut men kommunanställde Musse får en vågad idé; Vi låter skolungdomarna göra filmen – som ett skolprojekt i demokratins anda! Det är ju modernt, nytänkande – och gratis…

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Måndag: 09/04 Kl. 15:00 80kr (Seniorbio)
Måndag: 09/04 Kl. 18:30 100kr
1 tim 42 min
Fr. 7 år
Familjefilm
Svenskt tal
Svenskt text


09/04

Seans med Pehr Trollsveden

Seans med Pehr Trollsveden på Skoghalls Folkets Hus den Måndag 9 april 2018.

Möt Pehr, medium, djurkommunikatör, kursledare, författare till ett flertal böcker och känd från TV:s ”På andra sidan”.

Storseans blir det kl 19.00 på kvällen och då har du chans att möta någon av de som önskar kommunicera med dig på andra sidan.

Måndag: 09/04 Kl. 19:00 225
Ej angivet
Seans


13/04

Rampage – Big Meets Bigger (3D)

Davis Okoye är en man som håller människor på avstånd men däremot har ett väldigt starkt band med en synnerligen intelligent gorilla som han har tagit hand om sedan den föddes.

Plötsligt går ett vetenskapligt experiment väldigt fel och förvandlar den snälla apan till ett gigantiskt monster. Och för att göra saken ännu värre, upptäcker han snart att det finns fler nyskapade alfadjur som river kors och tvärs över Nordamerika och förstör allt i sin väg. Samtidigt måste Okoye försöka få fram ett motgift, inte bara för att förhindra en global katastrof, men också för att rädda varelsen som en gång var hans vän.

3D kostar inget extra, glasögon lånas kostnadsfritt på plats

Medverkande Dwayne Johnson, Malin Åkerman, Jeffrey Dean Morgan, Naomie Harris, Laura Distin
Regi Brad Peyton

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Fredag: 13/04 Kl. 18:30 100kr (3D)
Söndag: 15/04 Kl. 18:30 100kr
Ej angivet
Action, Äventyr, Sci-Fi
Engelskt tal
Svenskt text


14/04

Opera på Bio: Luisa Miller

Folkets Hus och Parker livesänder Verdis Luisa Miller från Metropolitan i New York med Plácido Domingo och Sonya Yoncheva. Den 14 april 18.30 visas den på våra biografer runt om i Sverige.

Mets Music Director Emeritus James Levine dirigerar återuppsättningen av Luisa Miller, som inte har getts på Met sedan 2006. Bondflickan Luisa (Sonya Yoncheva) offrar sin egen lycka i ett försök att rädda livet på sin far (Plácido Domingo).

Grevens son Rodolfo (Piotr Beczala) är kär i Luisa, men bortlovad till en annan. Greven låter fängsla Luisas far, som nu hotas av avrättning.

I övriga roller ser vi Olesya Petrova som Federica, Alexander Vinogradov i sin Met-debut som Walter och Dmitry Belosselskiy som Wurm.

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Lördag: 14/04 Kl. 18:30 240kr
4 tim 0 min
Fr. 7 år
Direktsänd Opera
Svensk text


15/04

Rampage – Big Meets Bigger

Davis Okoye är en man som håller människor på avstånd men däremot har ett väldigt starkt band med en synnerligen intelligent gorilla som han har tagit hand om sedan den föddes.

Plötsligt går ett vetenskapligt experiment väldigt fel och förvandlar den snälla apan till ett gigantiskt monster. Och för att göra saken ännu värre, upptäcker han snart att det finns fler nyskapade alfadjur som river kors och tvärs över Nordamerika och förstör allt i sin väg. Samtidigt måste Okoye försöka få fram ett motgift, inte bara för att förhindra en global katastrof, men också för att rädda varelsen som en gång var hans vän.

Medverkande Dwayne Johnson, Malin Åkerman, Jeffrey Dean Morgan, Naomie Harris, Laura Distin
Regi Brad Peyton

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Söndag: 15/04 Kl. 18:30 100kr
Ej angivet
Action, Äventyr, Sci-Fi
Engelskt tal
Svenskt text


19/04

Caféprogram: Pianokonsert

Pianokonsert med Lena Natalie Lehman, utbildad pianist i Kiev men bor sedan 8år tillbaka i Karlstad.

Hennes intressen är klassisk musik och vill få fler att bli intresserade av denna fina musik.

Program

J.S. Bach
Preludium C-dur
Preludium d-moll
Preludium G-dur
Preludium ess-moll

C.P.E Bach
Sulfeggietto

Beethoven
Sonata No 14

Chopin
Nocturne ciss-moll

Grieg
Arietta
Trolltog

Rachmaninoff
Preludium ciss-moll

Det finns även möjlighet att fika i samband med spelningen i restaurangen

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Torsdag: 19/04 Kl. 18:30 125kr
1 tim 30 min
Ej angivet
Konsert


28/04

Opera på Bio: Askungen

Folkets Hus och Parker livesänder en riktig familjeföreställning i form av Askungen från Metropolitan i New York med Joyce DiDonato i titelrollen. Den 28 april 19.00 visas den på våra biografer runt om i Sverige.

Fantastisk scenografi och kostym i Massenets förtrollande opera, som får sin premiär på Met. Joyce DiDonato lägger ännu en roll till sin Met-repertoar som Askungen. Alice Coote är prinsen, Stephanie Blythe den onda styvmodern och Kathleen Kim är féen.

Bertrand de Billy dirigerar och Laurent Pelly regisserar. Pelly har tidigare iscensatt Donizettis Regementets dotter och Massenets Manon på Met. Joyce DiDonato har tidigare hyllats för rollen som Askungen på Grand Teatre del Liceu, Santa Fe Opera och Royal Opera House.

Askungen sätts upp i samarbete med Royal Opera House, Gran Teatre del Liceu, Barcelona; Théâtre Royal de la Monnaie, Bryssel, och Opéra de Lille. Denna uppsättning uruppfördes på Santa Fe Opera.

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Lördag: 28/04 Kl. 19:00 240kr
4 tim 0 min
Fr. 7 år
Direktsänd Opera
Svensk text


23/05

Solo: A Star Wars Story (3D) – Världspremiär

Stig ombord på the Millenium Falcon och res med till en galax långt, långt borta i “Solo: A Star Wars Story”, ett helt nytt äventyr med galaxens mest älskade smugglare.

Genom en serie händelser i den mörka och kriminella undre världen möter Han Solo sin blivande andrepilot Chewbacca och träffar också på den ökända storspelaren Lando Calrissian.

Det blir en resa som visar sig bli helt avgörande för en av Star Wars-sagans mest osannolika hjältar.

Alden Ehrenreich axlar rollen som den unge Han Solo. Vi ser även Emilia Clark, Woody Harrelson, Donald Glover, Paul Bettany och Thandie Newton i några av rollerna. Regi: Ron Howard

3D kostar inget extra, glasögon lånas kostnadsfritt på plats

Välkommen till Skoghalls Folkets Hus

Onsdag: 23/05 Kl. 21:00 100kr (3D)
Ej angivet
Äventyr, Fantasy, Action
Engelskt tal
Svenskt text